Påskekake: Her får du oppskriften på den beste påskekaken
Det ser kanskje ikke slik ut men dette er faktisk en relativt enkel kake å lage - selv om du ikke er en erfaren amatørbaker.
Avrund påskelunsjen med verdens beste påskekake!
Den er vakker og (heldigvis) enklere å lage enn man skulle tro - og minimerer risikoen for å ende opp med en tørr bunn og mousse som skiller seg.
Bunnen er en saftig brownie toppet med en luftig, søt og syrlig pasjonsfruktmousse. Den er dekorert med et enkelt marsipanbånd og en "mangorose" på toppen, som enkelt kan erstattes med enklere topping som knuste sjokoladeegg, kokos eller sjokoladerasp.
Høres det overveldende ut?
Frykt ikke! Nedenfor finner du både oppskriften og tre grunner til at du kommer til å lykkes med denne smakseksplosjonen av en påskekake.
3 grunner til at denne påskekaken nesten er idiotsikker
Brownies trenger ikke å være perfekt bakt for å bli gode!
Pasjonsfruktmoussen er utrolig enkel å lage og krever ingen fancy røring. Det er bare å "smøre på".
Marsipanbåndet skjuler eventuelle ujevnheter eller lufthull i moussen.