Den ultimate høstcocktailen med gin

Fra august til oktober er det sesong for bjørnebær, og når er det vel ikke sesong for cocktails? Gå høsten i møte med den lekre bjørnebærcocktailen.

Gin-cocktail med bjørnebær
© Getty Images

Lag en høstcocktail som smaker sommer

Hva er vel bedre enn å skåle inn helgen med en frisk, men samtidig søt cocktail?

Det som er bra med akkurat denne cocktailen er at den kan varieres med alt etter hvilke bær du foretrekker eller hvilke bær som er i sesong.

Dette er dessuten en oppskrift som er enkel å lage, så du trenger derfor ikke å ha bartenderkurs for å mestre denne.

INGREDIENSER TIL GINCOCKTAIL MED BJØRNEBÆR

  • 2 deler gin
  • 1 del Rose's Grenadine
  • 1 del ferskpresset sitronsaft
  • 1 ts rørsukker
  • Farris
  • Isbiter
  • Bjørnebær

SLIK LAGER DU GINCOCKTAIL MED BJØRNEBÆR

  • Fyll glasset halvfullt med knuste isbiter.
  • Hell gin, Grenadine, sitronsaft og rørsukker over isen og rør godt
  • Topp med farris og fyll resten av glasset med is
  • Pynt med friske bjørnebær

TIPS For å gjøre drinken ekstra god kan du putte et par sitronskiver i glasset.