Deilig trippelkake

Liker du ostekake, sjokoladebrownies og syrlig bringebærkrem? Da er dette kaken for deg... Her får du oppskriften!

Dette trenger du:
Browniebunn:
200 g kokesjokolade, grovt hakket
200 g smør
250 g melis
3 egg
110 g hvetemel
Ostekakefyll:
400 g kremost naturell
150 g melis
½ ts vanilje­ekstrakt eller 1 ts vanilje­sukker
2 egg
Bringebærkrem:
3 dl kremfløte
100 g melis
150 g bringebær
friske bringebær til pynt
Slik gjør du:
1. Begynn med browniebunnen.
Smelt sjokoladen i vannbad.
2. Bland melis og smør i en kjøkkenmaskin
til du får en kremaktig konsistens.
3. Ha ett og ett egg i røren og deretter
melet litt etter litt til du får en jevn blanding.
4. Ha i den smeltede sjokoladen og bland godt før du smører den ut i en langpanne.
5. Så lager du ostekakefyllet. Bland kremost, melis og vaniljeekstrakt/vaniljesukker i en kjøkkenmaskin.
6. Tilsett ett egg av gangen og rør til du får en kremaktig og jevn røre. Ikke kjør den for lenge slik at osten skiller seg.
7. Fordel ostemassen oppå browniebunnen og stek kaken midt i ovnen i 30-40 minutter på 170 °C.
8. Kaken er ferdig stekt når den er lys på midten og gyllen i kantene. Dekk den til
og la den stå til avkjøling i kjøleskapet i
minst 2 timer eller over natten.
9. Når du skal lage bringebærkremen, moser og rører du bærene sammen med melisen. Pisk kremfløten til den er fast og tilsett bærblandingen.
10. Fordel bringebærkremen på kaken, pynt med bringebær og server.

Kilde: Oppskriften er hentet fra boken «The Hummingbird Bakery».