Bruk frosne bananer til sommerens absolutt beste iskaffe
Er du avhengig av iskaffe? I så fall MÅ du prøve denne kremete iskaffen med banan og smaken av sjokolade.
Ikke våg og kast den overmodne bananen!
Legg den i fryseren istedenfor.
Gjerne skrellet og skåret i noen grove stykker. Når den er frossen kan den utgjøre én av grunnelementene i den mest fantastiske iskaffen.
Du trenger kun 4 ingredienser til å lage en banan/kakao iskaffe:
- 1-2 shots espresso - nedkjølt
- 2-2,5 dl frosne bananskiver
- 3 dl søtmelk
- 2 spiseskjeer kakaopulver (uten søtningsmiddel)
Bland alt i en blender og kjør den helt til teksturen er flytende, men kremet.
TIPS Vil du nyte en lekker sjokolade/banan iskaffe smoothie som frokost, kan du med fordel legge til litt havregryn, og eventuelt litt ekstra melk. Det vil gi en større metthetsfølelse.