11 budsjettvennlige (og enkle) idéer til halloweenpynt du enkelt kan lage selv

Få mer for pengene, og ikke minst stor WOW-effekt, med disse enkle ideene til halloweenpynt.

Halloween pynt diy
© Getty Images

Halloween er rett rundt hjørnet, og det er derfor ingenting som er viktigere enn dekorasjoner som kan skape grøss og gru.

Hvis du føler for å bruke en formue på gravsteiner, spøkelser, spindelvev og annen pynt fra butikkene, kan du heldigvis enkelt lage din egen halloweenpynt.

Å lage dine egne Halloween-dekorasjoner er mye enklere enn det høres ut som, og ikke minst mer budsjettvennlig. Vi har derfor samlet 11 enkle og morsomme ideer til en ekte DIY-halloween.

Bla gjennom galleriet og bli inspirert av alle de kreative DIY-prosjektene til halloween-festen!

1. Hjemmelagde halloweenlys

Start årets Halloween ved å gjøre om vanlige hvite lys fra å være koselige til skumle. Dette DIY-prosjektet krever ikke mer enn hvite lys og ett rødt lys. Gjør lysende enda skumlere med spiker og nåler.

2. Lag mini-gresskar av mandariner

En enkel hjemmelaget Halloween-dekorasjon er å forvandle mandariner til små gresskar.

Tegn forskjellige skumle ansikter på mandarinene og bruk dem som pynt til Halloween-festen, eller del dem ut sammen med godsaker når alle de små spøkelsene og monstrene kommer på døren din, én etter én.

LES OGSÅ Slik lager du et flott gresskar til Halloween

3. Utendørs DIY halloweenpynt

Er du typen som liker å pynte til Halloween? Da må du ikke glem hagen!

Utendørs Halloween-dekorasjoner skaper skrekk og gru når Halloween-gjestene dine ankommer eller når barna i nabolaget kommer innom for knask eller knep.

Kast deg ut i en enkel, hjemmelaget utendørs Halloween-dekorasjon og gjør om hagen din til en kirkegård med gravsteiner laget av papp.

4. Enkel DIY halloweenpynt av søppelposer

Optimer Halloween-dekorasjonene med realistisk spindelvev. Dette er virkelig valuta for pengene. Her er det kun brukt én svart søppelsekk. Forestill deg resultatet hvis du bruker tre. Eller kanskje fire.

En ekstra bonus er at de kan brukes både inne og ute.

5. DIY godteri-spøkelse til halloween

Du har nok opplevd å stå der i siste liten uten Halloween-kostyme, og endte opp med å gjøre det populære trikset der du klipper to hull i et laken, og vipps var forvandlet til et spøkelse.

Har du et lite bord eller lignende hjemme, kan du faktisk like gjerne gjøre det om til et spøkelse! I stedet for å klippe hull i lakenet for øyne og munn, tegn eller lim på noen svarte sirkler på lakenet.

TIPS Legg en skål under lakenet slik at den skjules, og legg godteri oppi. Da har du laget ditt helt eget godterispøkelse.

PSSST: Er du sent ute? Frykt ikke: Her er 14 enkle kostymer til Halloween du kan lage i siste øyeblikk

6. Hjemmelaget gresskar-guirlande

Lag små gresskar av oransje garn og heng dem på en snor. Da har du selv laget en guirlande som skaper halloweenstemning i hjemmet.

7. Enkel halloweenpynt til innendørs og utendørs

Er det noe som definitivt hører til Halloween, så er det hekser. Lag dine egne heksehatter med lys i, og heng dem både innendørs og utendørs slik at de kan skape ordentlig Halloween-stemning.

8. Skap halloween-stemning med uhyggelige hender

Heng svarte hender, laget av papp, på forskjellige steder i hjemmet for å skape grøss og gru på Halloween-festen.

9. En enkel halloween-dekorasjon med svart snor

Spindelvev oser av skrekk og gru, og dette kan du faktisk enkelt lage selv. Alt som kreves er en svart snor, hvor det er kun fantasien som setter grenser for hvor stort edderkoppnettet skal være.

Dette Halloween DIY-prosjektet kan brukes både innendørs og utendørs, hvor det optimale spindelvevet også kommer med noen skumle edderkopper som du enten kan lage selv, eller kjøpe i butikken.

10. Hjemmelagde flaggermus til halloween

En enkel Halloween-DIY er å skjære ut flaggermus av svart papp eller kartong og henge dem på en snor fra taket eller langs veggen. Skjær flaggermusene i forskjellige størrelser, avhengig av hvor de skal henge. Jo større, jo skumlere.

11. DIY halloweenpynt av gamle glass

Spar på glassene som for eksempel syltetøy eller annen mat kommer i. Da kan du lage dine egne Halloween-lykter ved å male skumle ansikter eller lignende på dem. Heng eller plasser de små lyktene ute, eller bruk dem som Halloween-dekorasjon inne.