Slik fungerer konkurransen

For syvende år på rad arrangerer vi den populære konkurransen.

BoligPluss har siden 2009 arrangert den årlige konkurransen Norges vakreste hjem, fordi vi har lyst til å løfte frem alle dere som har brukt tid og krefter på å skape et hjem dere trives i.

En jury bestående av representanter for BoligPluss, fagpersoner innenfor interiør, samt fjorårets vinner, har plukket ut åtte finalister blant de rekordmange påmeldingene som kom innen fristen.Av disse kan dere lesere nå være med på å stemme frem vinneren av Folkeprisen.

Når du avgir din stemme er du også med i treknignen av et abonnement på BoligPluss.

Her kan du se hjemmet til Ronja Worum i Tromsø, som ble kåret til Norges vakreste hjem 2015!

I august kårer juryen vinneren av Norges vakreste hjem 2015, samt en andre- og tredjeplassvinner. Disse tre hjemmene vises på trykk i oktoberutgaven av BoligPluss.

Se hvem juryen består av her!

Her kan du se alle finalistene fra fjorårets kåring.

Førstepremien er et gavekort fra Grønt Fokus på 50 000 kroner, og gavekort fra Jotun på 10 000 kroner.

Vinneren av Folkeprisen får designlamper fra Louis Poulsen til en verdi av 18 645 kroner, samt en stol fra Varier verdt 17 409 kroner. Samlet verdi på denne premien er 36 054 kroner.

Førstepremien er levert av Grønt Fokus og Jotun.

Vinneren av 2. premien får baderomsmøbler fra Familiebadet verdt 25 898 kroner, og dusj fra Tapwell til en verdi av 11 995 kroner. Samlet verdi på denne premien er 37 893 kroner.

Den som stikker av med tredjepremien, som har en samlet verdi på 17 995 kroner, får servise til 12 000 kroner fra Pillivuyt levert av Bastian, og en gassgrill fra Landmann til en verdi av 5995 kroner.