Dette er årets boligjury

De skal kåre Norges vakreste hjem. Sjekk hva de leter etter!

BoligPluss-redaktør Birthe Midtun og fjorårsvinner Ronja Worum er blant de fem som skal kåre årets vinner av Norges vakreste hjem. Se resten av juryen lengre ned i saken.

Vil du være med og konkurrere om å vinne premier verdt til sammen 158 000 kroner? Meld deg på her!

Norges vakreste hjem er godt i gang og flere har allerede lastet opp sine interiørbilder på Instagram. 7. juni er siste frist for å bli med, for etter det skal juryen stirre lengselsfullt på lekre hjem.

Årets jury består av:

Birthe Midtun, juryleder og sjefredaktør i BoligPluss

Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlige i Jotun

Silje Aune Eriksen, interiørstylist

Hilde Aronsen, produktsjef i Bonnier Media

Ronja Worum, fjorårets vinner.

Her kan du se de tidligere års vinnere av konkurransen.

Foto: Sveinung Bråthen. Ronja Worum har allerede tittet igjennom flere av de påmeldte hjemmene, og sett flere gode kandidater. Selv kommer hun til å se etter hjem som ikke er som hentet rett ut fra en møbelkatalog. Hun ønsker å se gode komposisjoner og det lille ekstra.

 • Det er ikke så viktig hva slags stil de har, for jeg liker de fleste. For min del må hjemmet være en god blanding av gjenbruk, arv og det moderne, sier Ronja.

Hun har hatt et fortryllende år som vinner og har blant annet åpnet sin egen nettbutikk.

 • Jeg har alltid hatt planer om å starte min egen nettbutikk, men å vinne ga både meg og nettbutikken en god boost, forteller Ronja.

Birthe Midtun kan avsløre at også hun ser etter det lille ekstra. Spørsmålet er: Hva er det?

 • Det kan være alt fra spennende bruk av DIY, trender eller farger, til et hjem som overrasker eller bare gir en god følelse, sier Birthe.

  Det viktigste for begge jurymedlemmene er at det er et hjem med personlighet og at det vil være til inspirasjon for andre.

 • Jeg håper på åtte ulike finalister, som har hver sin personlige stil, forteller Birthe.

  Birthe kan med glede fortelle at det allerede har kommet inn mange fine bidrag, men at hun håper på enda flere. Alle kan delta, uansett om de bor i villa, hus eller hybel. Juryen jakter på åtte forskjellige stiler og gode løsninger i hjemmet. At DIY vil spille en stor rolle er heller ingen hemmelighet med den voksende interessen for gjenbruk.

 • Jeg oppfordrer alle til å delta - for kanskje er det ditt hjem vi faller for, smiler Birthe.

  Vinneren har mye å se frem til. Foruten om en fantastisk 1. premie, som er et gavekort på 50 000 kroner fra Grønt Fokus, et gavekort på 10 000 kroner fra Jotun og et årsabonnement på boligpluss, får vinneren også heder og ære. Vinneren skal pryde flere av magasinets sider i oktoberutgaven, i tillegg blir det også en stor feiring.

Vil du være med og konkurrere om å vinne premier verdt til sammen 158 000 kroner? Meld deg på her!