Dette er finalistene i Norges vakreste hjem 2015

Årets finalister er klare, og nå kan du være med på å kåre vinneren av den gjeve Folkeprisen. Stem på din favoritt, og bli samtidig med i trekningen av et abonnement på BoligPluss! OBS! Avstemningen er avsluttet.

 • © Privat

  Alice, Seljord

  Se flere bilder fra Alices hjem her.

  Da Alice så seg nødt til å oppgradere huset sitt etter en vannlekkasje, var utdanningen i design og håndverk nyttig å ha i bakhånd da budsjettet var særlig trangt. Resultatet gjenspeiler Alice og mannen hennes med en god miks av DIY-prosjekter, loppefunn og mer moderne skatter!

   

 • © Privat

  Elisabeth, Trondheim

  Se flere bilder fra Elisabeths hjem her.

  Denne finalisten tiltrekkes av det nordiske med sitt lyse og naturlige preg. Her går det i grått og hvitt, og drypp av natur og svart skaper kontrast og spill. Rekkehuset er gjort unikt og moderne med enkel design og spennende detaljer som knagger som rekkverk´.

   

 • © Privat

  Janne-Marit, Fannrem

  Se flere bilder fra Janne-Marits hjem her.

  Janne-Marit Syrstad har skapt et hjem med fokus på romfølelse og gode, unike løsninger som passer hele familien. Her er det egensnekret seng med klatrevegg og kjøkkenøy med plass til mange kokker. Stilen er moderne med innslag av gjenbruk og kontraster.

   

 • © Privat

  Julie, Hamar

  Se flere bilder fra Julies hjem her.

  Julie Glein Halvorsen har pusset opp huset på Hamar egenhendig siden hun kjøpte det i fjor vår. Fra gulnet furu og mørke farger har hjemmet fått en total forvandling til å bli lyst og luftig. Med et lite budsjett har Julie gjort boligen personlig ved å lage mye av interiøret selv. 

   

 • © Privat

  Karianne, Halden

  Se flere bilder fra Kariannes hjem her.

  Bak en hvit port og frodig hage ligger dette idylliske trehuset fra 1920. Inne er de originale tregulvene og dørene bevart, mens veggene har fått nye farger. Karianne har innredet i en leken og nordisk stil, og gamle skatter har fått selskap av nyere interiør.

   

 • © Privat

  Kine, Tiller

  Se flere bilder fra Kines hjem her.

  Kine Hovin Hukkelberg har klart kunststykket å sette et personlig preg på et nøkkelferdig rekkehus. Hun mikser elementer fra den skandinaviske og den industrielle stilen, og skaper spennende kontraster med ulike materialer. Resultatet er koselig og trendy.

   

 • © Privat

  Marthe, Namsos

  Se flere bilder fra Marthes hjem her.

  Dette huset var et oppussingsprosjekt fra 1920, og Marthe har bevart mye av de opprinnelige kvalitetene mens hun har satt det i stand. Tømmerveggene er et synlig eksempel og gir hjemmet en unik karakter i miks med en moderne innredning.

   

 • © Privat

  Vibeke, Oslo

  Se flere bilder fra Vibekes hjem her.

  Med 41 kvadratmeter til rådighet har praktiske løsninger vært en rød tråd gjennom mange av valgene Vibeke Illevold har tatt. Leiligheten har store vinduer og romslig takhøyde som gjør at den virker større, og den skandinaviske stilen med lyse toner bidrar også. 

   

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...