Ny hagestue til sommeren

Vinneren av Norges Vakreste Hjem 2015 vant en nydelig hagestue. Her kan du lese om Kariannes planer med sin nye hage.

© Maria Svanevik/Grønt Fokus

Vinneren av Norges Vakreste Hjem 2015 var så heldig å vinne en nydelig hagestue fra Grønt Fokus. En liten hagestue er helt perfekt for det norske klimaet hvor været ikke alltid er på vår side, selv på sommeren. Vi har snakket med fjorårets vinner om hvordan prosjektet går og hva hun gleder seg aller mest til med sin nye hage.

Karianne Christensen og Jon Ivar Ask har nettopp fått sin hagestue fra Grønt Fokus levert, men de har store planer for hva den skal brukes til.

  • Vi skal ha den foran huset i hagen, kombinert med en platting slik at vi får et fint uteområde i hagen. Fra før har vi bare hatt plen. Hagestuen kommer til å bli et sted hvor vi kan slappe av, uansett vær. Her skal det bygges sofa med masse myke puter og jeg gleder meg veldig til den er klar for bruk!
    Etter en lang vinter er Karianne veldig klar for å få på plass hagestuen så fort som mulig. Snekkeren har begynt på prosjektet, så det ser lovende ut for den spente vinneren. - Forhåpentligvis er det klart til sommeren. Vi får bygget opp et skikkelig uteområde med platting, hagestue og blomsterbed. Hagen kommer til å bli et herlig sted å være med denne premien. Karianne er mer enn fornøyd med premien i fjorårets konkurranse, etter å ha ønsket seg akkurat dette.
  • Det beste med det er at jeg allerede hadde drømt om en hagestue i to år, så denne premien passet perfekt.

Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet!

Årets konkurranse er i full gang, så følge med på BoligPluss.no for flere oppdateringer om Norges Vakreste Hjem 2016.

Denne nydelige hagestuen skulle vi gjerne hatt i hagen i sommer.

Premien i år er et gavekort på 50 000 kroner fra Grønt Fokus. Den heldige vinneren kan velge blant hele sortimentet, som blant annet inneholder hagestuer, lysthus, lekehytter, drivhus og spennende garderobeløsninger.

Her kan du se video fra da BoligPluss besøkte Karianne før hun ble kåret til vinner av fjorårets konkurranse: