Meld deg på Norges vakreste hjem!

For femte gang kårer BoligPluss Norges vakreste hjem. Meld deg på og vinn fantastiske premier for til sammen 150 000 kroner!

Det er med stor forventning og glede at vi åpner påmeldingen til Norges vakreste hjem 2013. Det spiller ingen rolle hvilken stil du har, om du bor i hus eller leilighet, om det er gammelt eller nytt, stort eller lite. I denne konkurransen er alle velkomne til å delta, og det er masse flotte premier å vinne!

SLIK BLIR DU MED:

Vi ønsker å se inntil ti bilder av hjemmet ditt. Bildene må vise rommet i sin helhet, uten å fokusere for mye på detaljer. Bilder av kjøkkenet, stue og bad er nødvendig.

Det kan kun meldes på boliger med tillatelse fra eieren. Bilder fra boligen kan bli brukt i BoligPluss, på boligpluss.no og i pressemateriell knyttet til konkurransen.

Vinnerne blir kontaktet og kunngjøres i BoligPluss og på boligpluss.no.

Finalistene kan alle komme på trykk i BoligPluss, derfor ønsker vi at du ikke viser frem hjemmet ditt i andre interiørmagasiner før det har vært på trykk hos oss.

Send bilder, samt en begrunnelse for hvorfor akkurat ditt hjem skal vinne, til:

norgesvakrestehjem@boligpluss.no

innen 9. juni 2013.

Her er de flotte premiene du kan vinne!

1. PREMIE

Gavekort på 50 000 kr fra Greno bolig

Vinneren av Norges vakreste hjem 2013 kan velge fritt blant Greno boligs vareutvalg, som består av alt fra kvalitetskjøkken til flotte baderomsløsninger, lekre garderober, møbler og tilbehør. Greno bolig er blant annet forhandler av danske Svane Kjøkkenet, som spesialiserer seg på moderne kjøkken laget med håndverksmessige detaljer. Gavekortet har en verdi av 50 000 kr.

Reisegavekort på 25 000 kr fra Ving

Vinneren får i tillegg et gavekort fra Ving, og kan velge blant 170 reisemål i over 40 land, deriblant ferier til Aruba, Mexico og Thailand, pakkereiser til Mallorca, Tyrkia og Hellas, og storbyreiser til Paris og New York. Gavekortet har en verdi av 25 000 kr.

FOLKEPRISEN

Lamper for 18 000 kr fra Louis Poulsen

Folkeprisvinneren, som stemmes frem av leserne, får fire Louis Poulsen-lamper i valgfrie farger. Premien inkluderer én ­LC Shutters og én Collage 450, begge designet av Louise ­Campbell, samt to Doo Wop-lamper designet av Louis Poulsen. Premien har en verdi på inntil 18 000 kr.

Weekendtur til Danmark for 7 000 kr

Folkeprisvinneren kan også nyte et weekendopphold for to på Hotel Hesselet på Fyn, inkludert velkomstdrink, en treretters middag og adgang til hotellets spaavdeling. Premien inkuderer også en tur/retur-billett med bilfergen Color Line Superspeed til Hirtshals, fra enten Larvik eller Kristiansand. Premien er levert av Visit Denmark, verdi 7 000 kr.

2. PREMIE

Gavekort på 25 000 kr fra Bella

Vinneren av andre­premien får fritt valg av designfliser fra italienske Ragno fra flise- og interiørspesialisten Bella, som elegant mikser italiensk formspråk med nordiske tradisjoner. Gavekortet har en verdi av 25 000 kr.

3. PREMIE

Gavekort på 20 000 kr fra MALIA

Tredjeprisvinneren kan velge fritt i vareutvalget til den landsdekkende farge- og interiørkjeden MALIA. Her finner du alt du trenger til ­oppussingen: maling, interiør og verktøy. Gavekortet har en verdi av 20 000 kr.

Alle fire vinnere får i tillegg hvert sitt ett års abonnement på BoligPluss.

Vi gleder oss til å se bilder fra ditt hjem!

Slik kårer vi Norges vakreste hjem.