9 måter å dekorere med blomsterkasser på

Bruk blomsterkasser til å skape en vakker oase på uteplassen! Her finner du inspirasjon til 9 måter du kan dekorere med blomsterkasser på ute.

1. Dekorer med blomsterkasser i høyden

Har du en liten balkong eller terrasse er det opplagt å utnytte høyden til å dekorere med blomster i vakre blomsterkasser. Du kan også plassere noen fine blomsterkasse ute på balkongen som står for seg - det kan nesten ikke bli for mye av det gode.

2. Blomsterkasse i tre

En blomsterkasse i tre på terrassen eller balkongen skaper en trendy og fin look. Ikke bare ser de lekre ut, det er også en blomsterkasse det er relativt enkelt å bygge selv.

3. En grønn oase

Bare se hvor fint det er å dekorere med masse blomster og blomsterkasser! Blomster, planter og urter kan dyrkes og pryde uteplassen i fine blomsterkasser.

4. Potter som alternativ til blomsterkasse

Massive potter kan også fungere som blomstekasser. De fungerer utmerket på både balkongen og terrassen.

Les også: 12 planter som tåler nattefrost

5. Blomsterkasser langs husveggen

En fin måte å dekorere med blomsterkasser på er å plassere de langs husveggen. Deretter er det bare å sette de fineste blomster og planter oppi, og det vil gjøre en stor forskjell for fasaden til huset.

6. Kreative blomsterkasser til rekkverket

Det finnes mange typer blomsterkasser, men dersom du ønsker noe mer kreativt og originalt kan disse flotte blomsterkassene ta seg godt ut på uteplassen din.

7. Blomsterkasse til små plasser

Ikke la det at du har liten uteplass stoppe deg fra å dekorere med blomsterkasser. Bare se ovenfor hvor fint og enkelt det kan gjøres ved å sette to blomsterkasser oppå hverandre. Dette er en DIY-løsning som enkelt kan lages hjemme.

8. Blomsterkasse til hjørner

Hvis du for eksempel ønsker å ramme inn et område eller har et hjørne som er litt kjedelig, kan du hente inspirasjon fra denne flotte blomsterkassen. En perfekt blomsterkasse å ha ute på terrassen!

9. Blomsterkasse lagd for potteplanter

Liker du ideen av å en blomsterkasse, men har et par ekstra potteplanter som mangler et sted å bo kan denne løsningen være optimal.

Les også: Her er alt du trenger å vite om den populære planten monstera