Hjørnesofa: 6 favoritter som ikke trenger et hjørne

En hjørnesofa er super hvis du vil ha et mykt og behagelig samlingspunkt for hele familien! Vi har samlet de fineste for deg, men husk at faren er stor for at du blir en skikkelig sofagris!

hjørnesofa

Finn en hjørnesofa som du kan boltre deg i. Vi har funnet favorittene våre!

© BySunde / Nordiska Galleriet
eilersen sofa

Hjørnesofaen Baseline fra Eilersen.

© Nordiska Galleriet

Stor og dyp sofa fra Eilersen

Et stort rom kan fort føles kaldt og upersonlig hvis vi velger små og knuslete møbler. En stor, dyp hjørnesofa kan være redningen og lage en avgrensing som fungerer som en ramme for resten av innredningen. I så tilfelle er det lurt å sette sofaen ut i rommet fremfor inntil veggen.

Hjørnesofaen Baseline fra Eilersen er stor, dyp og elegant. Denne kan du nesten designe helt selv, da du kan velge størrelse, farge og trekk. Fås kjøpt her fra 80.000 kr.

liten hjørnesofa

Hjørnesofaen fra Woud består av fire forskjellige moduler som gjør at du kan bygge den akkurat så stor som du selv vil.

© Unoliving

Liten eller stor hjørnesofa?

Vi elsker fleksibilitet og modulsofaen Flora fra Woud er en sofa som fyller det kravet – i tillegg til å se veldig kul ut! Denne kan du bygge akkurat slik du vil ha den og det gjør den perfekt til små rom. Hjørnemodulen kan brukes både i høyre og venstre hjørne slik at du kan flytte den uten å måtte kjøpe flere moduler.

Fås kjøpt her for 19.499 kr hos Unoliving.

sofa med sjeselong

Kan også forveksles med en sofa med sjeselong. Begge deler er behagelig å sitte i!

© Design4U

En sofa til liten plass

På liten plass er en treseters hjørnesofa helt perfekt. Bruk den som en sjeselong når du er alene og ha ekstra sitteplasser når du har besøk. Den tidløse gråfargen er anvendelig og gjør at du kan ha den lenge! Med denne modellen kan du også flytte rundt på putene som gjør at du får et genialt og behagelig hjørne å sitte i.

Fås kjøpt her hos Design4U.

© Designerhome

Lekker sofa i skinn

Rodeo hjørnesofa er en klassisk og god sofa i god kvalitet, hvor du selv bestemmer om du vil ha høyre eller venstrevendt chaiselong, samt farge og størrelse.

Fås kjøpt her fra 15.000 kr hos Designerhome.

design sofa
© Hugna

Tilbakelent designsofa

Holmen chaiselong i velour gir oss en herlig loungefølelse samtidig som den har et lett uttrykk. Kanskje fordi den ser ut til å sveve over gulvet. Den funker godt midt i rommet, men også trengt opp i et hjørne! Herlig og tilbakelent!

Fås kjøpt her for 24.995 kr.

hjørnesofa i skinn

Sofaen fra HK Living passer inn i både en tradisjonell og moderne stil, litt avhengig av hvilket materiale du velger.

© Produsent

Hjørnesofa i kordfløyel eller i skinn?

Modulsofaen fra HK Living er fleksibel – både i størrelse og i stil. Med tre ulike trekkmuligheter kan den transformeres til stilen du vil ha. Hjørnesofaen kommer i canvas, kordfløyel og skinn.

Fås kjøpt her hos Bysunde.

puff
© Produsent

Puff som gir stuen det lille ekstra

Zoom ut og se for deg helheten i stuen din, dersom du synes det er vanskelig å finne en fin sofa som fyller kravene dine. Kanskje trenger sofaen din en puff som forlenger bruken av den og fyller inn der den selv kommer til kort? Puffen er nyttig, både som bord og oppbevaring – og kan være med å tilføye det lille ekstra i en sofakrok.

Rund, gråfarget puff, i liten størrelse, 6462 kr, Ferm Living.

pledd

...farger! I en fargeløs sofa gjør Aiayus fargerike Rainbow Warrior-kolleksjon underverker.

© Produsent

Pledd i regnbuens farger

Blir det mye grått og ensfarget i sofakroken? Savner du en fargeklatt, så kan det enkelt tas inn ved litt hjelp fra andre tekstiler som pledd og puter. Vi har forelsket oss helt i Aiayus fargerike pledd, inspirert av Aymara flagget i Bolivia. Vi må bare spare litt først...

*Pledd, Rainbow Warrior, 160 x 190 cm, 4149 kr, Aiayu.*

store puter

Bruk farger ton-i-ton for å få et rolig og sofistikert uttrykk i sofakroken.

© Produsent

Puter i ulike fasonger – store og små

Synes du det blir rotete med mange forskjellige farger? Velg en favoritt og la den gå igjen på vegg, sofa, pledd og puter. Spill heller på størrelse og form, og bland store og små puter om hverandre. En mønstret pute i samme fargeskala vil skape dynamikk!

*Puter, fra 320 kr, Tine K home.*

Les også: Slik velger du riktig gråfarge