6 apper som hjelper deg å innrede!

Er du i tvil om drømmefargen vil se bra ut på spisestueveggen din, eller usikker på om stolen du har ønsket deg passer til resten av stuen? Disse appene hjelper deg på vei!

© Produsentene

Du har sikkert hørt det før, at du må stole på magefølelsen, din egen stil! Men i jungelen av farger, møbler og interiør er det allikevel lett å gå seg vill. For å skape en helhet er ikke alltid lett, og da kan det være godt med litt eksperthjelp. Når hjelpen ikke er lenger unna enn håndsrekning og i tillegg lett å bruke blir det ekstra gøy å innrede!

1. Pantone Studio

Fargespesialisten Pantones app Studio gir deg tilgang til over 10 000 farger, i tillegg til trendanalyser, laget i samarbeid med 2000 designere.

2. Nordsjös Visualizer

Nordsjös Visualizer app gjør det mulig å se resultatet på sin egen vegg før man begynner jobben med å male. Du kan også dele bildet med en venn for å få flere synspunkter, hvis du trenger det!

Iphone fargevelger Jotun
© Jotun

3. Jotun ColourDesign

Jotuns fargevelger Jotun ColourDesign, finnes som app til din mobil som jo er praktisk når du skal male, men ikke vet hvilket produkt eller nyanse du skal bruke. Her får du tips om ulike glansgrader og maling som passer ulike underlag. Du får også gode råd om hvordan du kan bruke forskjellige farger sammen.

© Produsenten

4. Hansgrohe home

Er du i tvil om hvilket armatur skal du velge kan du prøve appen Hansgrohe@home. Ta et bilde av badet ditt og lek med forskjellige armaturer og dusjløsninger. Du kan se resultatet både i 2D og 3D.

© Produsenten

5. IKEA

Hvis du er glad i å eksperimentere kan du prøve 3D-tegne­­programmet på Ikea.no, hvor du kan sette sammen skap, hyller, vasker, dusjhjørner og mye annet.

© Produsenten

6. iStaging - Interior Design

Har du en mobil med AR-teknologi, Augmented Reality, som Lenovo-telefonen Phab 2 Pro har, gir innredningsappen iStaging deg mulighet til å plassere møbler i rommet ditt på en så virkelighetsnær måte som mulig.