Dette er det fineste soverommet

Janne Iversens svarte og hvite rom fikk flest stemmer i BoligPluss-utfordringen.

Det var det monokrome soverommet til Janne som gikk helt til topps i forrige måneds BoligPluss-utfordring, og det skjønner vi godt! Enkelt og elegant, og veldig stilig!

  • Jeg abonnerer på BoligPluss, og så at dere hadde en soveromsutfordring. Da var det bare å melde seg på, siden soverommet er et rom jeg synes har en stil og personlighet som gjenspeiler meg selv. Stilen min er svart-hvitt med gylne metaller som gull-og kobberinnslag, sier Janne.

Hun vinner et gavekort på 5000 kroner fra nettbutikken Cahetu. Den kule, danske nettbutikken har kommet til Norge,og Janne kan altså velge seg en premie verdt 5000 kroner i den norske butikken cahetu.no. Kähler, Hay, Normann Copenhagen, Louise Roe og Ferm Living er bare noen få av mange fine merker du kan få tak i her.

  • Premien skal jeg bruke til å kjøpe til et nytt stuebord, og så får vi se om det blir noen julegaver også. Cahetu har jo så mye fint, så der er ønskelisten lang, sier dne glade vinneren.

Se 35 av de fineste bidragene fra soveroms-utfordringen her!

Vil du være med i denne månedens utfordring? Nå vil vi gjerne se hva som får deg i julestemning hjemme! Er det et stilleben med granbar, levende lys, gardine med nisser, eller kanskje noe helt annet? Vi vil se JULESTEMNING!

Last opp ditt bidrag og delta her