H&M Home i samarbeid med Poppy Delevingne

Modell og stilikon Poppy Delevingne fronter H&M Home sin første "hjemme hos"-kampanje, og åpner dørene til sitt elegante London-hjem.

H&M Home

Den britiske it-jenta bor i et eklektisk og fargerikt hjem i Vest-London, og har valgt ut sine favoritter fra H&M Home sin kommende kolleksjon.

-Et hjem handler om å være omringet av ting du elsker, og jeg falt pladask for produktene i denne kolleksjonen fra H&M HOME. Det er også fantastisk å samarbeide med et fremadstormende interiørmerke som har et så bredt utvalg av stiler å velge mellom, spesielt fordi jeg liker å blande ulike teksturer, fasonger og farger, sier Poppy Delevigne.

© H&M Home

Kolleksjonen inneholder produkter som passer i alle rom; fra soverom og kjøkken til stue og bad.

-Det er alltid spennende å se H&M HOME-produkter i et ekte miljø, og å komme inn i Poppys hjem var ikke noe annerledes. Hun har en veldig leken, personlig stil og elsker å bruke farger, noe som kommer godt frem i hvert rom, sier Camilla Henriksson, Head of Marketing and Communications for H&M HOME.

Se våre favoritter fra den kommende kolleksjonen her:

Karaffel og glass i den nye "Hjemme hos.." kampanjen til H&M Home.

© H&M Home

Såpedispenser, tannbørsteglass og skrin.

Kurv i rotting

Kampanjen «Hjemme hos...» lanseres globalt torsdag 15. august, og produktene vil være tilgjengelige i butikk og på nett samme dag.