Discokuler er 2023s første overraskende trend

Selv om vi ofte forbinder discokuler med et dansegulv, ser vi stadig at flere og flere bruker de til å pynte med hjemme. Se de vakre eksemplene her.

Discokuler innredning
© @sofiestdesigns

De fleste forbinder de nok med 70-tallet, discomusikk, fest og farger. Og når vi ser en, henger den vanligvis i taket over et dansegulv.

Men discokulen har nylig dukket opp i flere og flere hjem, som et fullverdig medlem av innredningen ikke bare på barnerommet, men også i stuen, soverommet og på badet.

Ut fra Instagram er det ingen regler for hvor discokulen hører hjemme – og den finnes i alle størrelser – til og med fasonger.

Og vi ønsker denne overraskende trenden velkommen!

discokule soverom
© Puk Munch Sjeldan / @poppelgade
discokule i taket
© Annemette Moesgaard / @amoesgaard
discokule stua
© Sofie Liv Madsen / @sofielivmadsen
discokule baderom
© @stinza / Foto: nadjaendler_photography

Discokulen anno 2023

discokuler innredning
© @sofiestdesigns

I det siste har discokulen også begynt å dukke opp i mer nytenkende versjoner, for eksempel på Instagram-profilen @sofiestdesigns.

Her kan du kjøpe alle slags ting dekket med små speil. Hva med en cowboystøvel? Eller et gigantisk kirsebær eller gresskar i en disco-forkledning?

Det svenske boligbrandet Jotex har lansert sitt 'Disco' sidebord, som er en oppdatering av de populære kubebordene, hvor flisene er byttet ut med små speil.

Det ser ikke ut til å være grenser for hva som kan «discofiseres» og den populære soppformen har også fått en tur i speilbadet hos Sofie. DIY-fanatikere har også kastet seg ut i litt av et metaprosjekt: speil på speil . Eller med andre ord: speil med disco-rammer.

Alt som gjenstår er å bestemme om du vil invitere solcellekatalysatoren inn til en hverdagsfest i hjemmet ditt.

Les også: Derfor er spilevegger trendy

DIY disco-speil
© @lexi.made.it.for.me
discokule trend
© @sofiestdesigns
speil med disco-fliser
© @saraheartmann
speil med disco-fliser
© Estéfano Hornhardt / @estefanohornhardt
cowboystøvel med disco fliser
© @sofiestdesigns