Pinterest dømmer denne boligtrenden for ute i 2021

Her er erstatningen vi kommer til å satse mye mer på i fremtiden, spår den globale inspirasjons-databasen.

© Anitta Behrendt, Styling Julie Løwenstein

Hvis du skulle lage en liste over ting drømmehjemmet ditt skal inneholde, så er det stor sjanse for at et allrom eller et stort familierom er høyt på listen.

Store rom med flere funksjoner har vært ett av de mest populære ønskene de siste årene. Se hvilket som helst boligprogram som inneholder renovering eller før og etter bilder hos BoligPluss og du kan se at det stemmer.

Åpne rom og langstrakte vidder er i høy kurs!

Men ifølge Pinterest begynner vår lengsel etter en lukket dør å kunne ses i de søk som vi foretar oss på det sosiale medie.

Det opplyser Pinterest i sin årlige trendrapport basert på siste års søk. Ét av punktene har fått navnet "Flere dører".

LES OGSÅ Her er årets farge i boligen 2021

Her er også "pc-spillerom" og "moderne vaskerom" steget med hhv 600 og 200 prosent, mens "bokreol-romdeler" er steget med 150 prosent.

Konklusjonen fra Pinterest er at vi i større grad søker inspirasjon til spesialiserte rom istedenfor de store alt i étt-rommene.

De globale lock down-tilstander og uventet mye hjemmetid har nok virket som katalysator for den økte interessen for mer lukket planløsning.

2020 har for alvor satt funksjonaliteten i hjemmet under lupe og mange har benyttet året til å gjøre om på tingene.

Kanskje du også kan skrive under på den en økning i forandringstrangen etter en hel del tid hjemme? Vi kan i hvertfall.

PSSST! Abonner på BoligPluss sitt nyhetsbrev, hvis du ikke vil gå glipp av oppdateringer om de nyeste trendene, DIY-guides og inspirerende boliger.