Nå er endelig nyhetene fra HAY x Muller Severens suksessfulle samarbeid her

HAY har enda en gang gått sammen med den belgiske designduoen Muller Van Severen og er nå klare med nye (flotte) tilføyelser til den populære 'Arcs'-kolleksjonen. Utforsk nyhetene her.

Hay X Muller Van Severen
© Hay X Muller Van Severen

Tilbake i 2021 lanserte danske HAY 'Arcs'-kolleksjonen', skapt i samarbeid med belgiske Muller Van Severen.

En kolleksjon som fort ble populær og som siden har blitt spottet i mange flotte hjem.

Klar med 2. runde

Nå har HAY enda en gang slått seg sammen med designduoen, og de er veldig snart klar med to nyheter: speil og rullebord.

Nyhetene – som er en tilføyelse til den allerede eksisterende kolleksjonen – viste HAY for første gang frem under 3daysofdesign. Og vi må bare si: De har gjort det igjen – både speil og rullebordet er (ikke overraskende) så fine!

Få en smugtitt på nyhetene under.

Hay X Muller Van Severen
© Hay X Muller Van Severen

Akkurat som produktene fra første runde av samarbeidet, er både speilet og rullebordet laget i rustfritt stål. I tillegg er de nye tilføyelsene også kjennetegnet ved kraftige farger og deres finurlige tungekant, som peker litt inn i de buene, som var på både vaser og lamper i første del av kolleksjonen.

Mens rullebordet kommer i to forskjellige størrelser, så kommer speilet i både en rund og flere firkantede utgaver. Alle deler i forskjellige farger; sølv, rød, grønn, navy og hvit.

Både speilet og rullebordet er i butikkene og koster fra 3.149 kr.

PSSST! Lysekronen er også en del av HAYs høstnyheter