HAY avslører samarbeid med nåtidens mest hypede designduo

Den belgiske designduo Muller Van Severen og HAY har inngått et samarbeid om både lamper, tilbehør og nye spisebord. Få første smugtitt her.

HAY x Muller Van Severen
© HAY
HAY x Muller Van Severen

Muller Van Severen består av Fien Muller and Hannes Van Severen.

© HAY

Lykkepiller i møbelform

Mens verden gikk i stå da koronaen feide inn over oss med lammende effekt, tok danske HAY og den belgiske designduoen Muller Van Severen opp kampen. Gjennom digitale møter ble deres kommende samarbeid til.

Muller Van Severen har designet en kolleksjon for HAY som inkluderer møbler, lamper og tilbehør.

Vi har eksklusivt fått lov til å dele de aller første bildene av kolleksjonen, som helt i tråd med duoens øvrige design er fargestrålende med fokus på primærfarger og metalliske overflater.

Gled deg til lamper, vaser, lysestaker og spisebord i glade farger, som gjør innredningen til en lek.

HAY x Muller Van Severen
© HAY
HAY x Muller Van Severen
© HAY
HAY x Muller Van Severen
© HAY

Ringer det ikke helt en klokke når du hører navnet Muller Van Severen?

Én av deres signaturer er bruk av farger. Blå, grønn, rød og masse krom og metall går ofte igjen. Både i deres lampedesign for Valerie Objects, som nok er det som er mest kjent. Men også i deres bud på ett kjøkken for Reform, hvor rød, grønn, lyseblå, krom og varm beige er satt sammen til et tivoli-matverksted.

Første del av kolleksjonen for HAY lander i butikkene 16. august, mens spisebordene er en smule forsinket og er først i butikkene i oktober/november.

Prisene er enda ikke fastsatt, men vi lover å holde deg oppdatert så snart vi vet mer.

PSSST....! Vil du være sikker på å få de beste design-nyhetene, så meld deg på nyhetsbrevet vårt, som er fylt med boligreportasjer DIYs, designnyheter og inspirasjon.