Video: Så enkelt og fint dekker du bordet

Med denne nyheten dekker bordet seg selv på 1-2-3!

Enkelt, lekkert og helt riktig nå.

© EvaSolo

Et lekkert dekket bord behøver absolutt ikke kreve så mye av deg, verken når det gjelder planlegging eller utstyr. Og det behøver ikke alltid å være fest hver gang du gir bordet den ekstra oppmerksomheten.

I hverdagen fungerer den rene, nordiske stilen godt, og det hvite serviset fra Legio Nova sklir perfekt inn i norske hjem. Et stilrent, lekkert servise er såpass dekorativt i utgangsunktet, at hverdagsbordet nesten gjør seg selv.

For med Legio Nova-serien behøver du nemlig ingen ekstra pynt på bordet. Selve serviset er så dekorativt, rent og enkelt i stilen, at bordet nærmest dekker seg selv - kun med disse tallerknene, koppene og utstyret. Enkelt og veldig praktisk! På under tre minutter har du anrettet et lekkert, nordisk hverdagsbord uten ekstra hjelpemidler.

Se videoen over for inspirasjon!

Legio Nova består av et bredt sortiment. Det er designet i hvitt porselen, med riller, som danner en raffinert ramme rundt maten. Sortimentet inneholder alt du trenger til det perfekte hverdagsbordet, og består av tre hovedgrupper; tallerkner, kopper og serveringsutstyr (fat, kanner, eggeglass, krukker, skåler, kakefat etc).

Serviset er i høy kvalitet som tåler både stekeovn, mikrobølgeovn og fryser.

Se hele Legio Nova-utvalget her.

Du behøver ikke mye ekstra pynt, men kan fint bruke et servise og utstyr som er dekorativt i seg selv.

© EvaSolo

Her er noen enkle tips til et hverdagsbord i nordisk stil:

  • Bruk gjerne en stor, hvit tallerken som base i stedet for dekkeservietter

  • Ulike former skaper en fin kontrast, selv i samme fargetone

  • Dekk med linservietter i stedet for kjøkkenrull

  • Investér i noen dekorative gryter som blir en del av bordstylingen

  • Et skjærebrett på bordet er både lekkert og praktisk

Legio Nova er en nytolkning av klassikeren Eva Trio Legio, som i det første tiåret etter årtusenskiftet var et av de mest populære hvite servisene i Danmark.

Det er 10 års porselensgaranti på serviset, og i tillegg er det testet av det danske kokkelandslaget, som anbefaler Legio Nova.

Ble du også inspirert? Les mer og kjøp ditt Legio Nova-servise her.