Dette verktøyet er perfekt å dekorere gresskar med

I stedet for å finne frem fruktkniven når du skal skjære deg gjennom det tykke skallet på årets Halloween-gresskar, ta heller en kikk i verktøykassa.

© Getty Images

Kunne du tenke deg å fornye uttrykket på gresskarene til Halloween, og skifte ut de (u)hyggelige ansiktene med fine mønstre?

Pass på at drillen er ladet opp - den skal nemlig få kjørt seg.

Drillen er perfekt til å skape estetiske mønstre som lyser vakkert opp. Vekk med uhyggelig ansikt, og inn med en vakker lanterne.

En enkel DIY

Elegante Halloween-gresskar

Du kjenner helt sikkert til fremgangsmåten med å skjære av toppen og hule ut gresskaret. Det er også metoden man går for her.

Men, i stedet for å fortsette å bruke kniven når du skal skjære ut mønsteret, tar du i stedet drillen fatt. Bor hull i ønsket mønster - det er mange muligheter og vi har samlet et par av de fineste ideene under.

TIPS! Bruk maskeringsteip eller sprittusj til å tegne linjer eller mønstre, som du kan bruke som veiledning til plassering av hullene.

LES OGSÅ Slik lager du et flott gresskar til Halloween

Mange prikker

Lag et mønster som du følger på hele gresskaret. Bruk flere forskjellige størrelser på boret og lag variasjon i størrelsen på prikkene.

Foretrekker du et tilfeldig uttrykk er det bare å kjøre på med prikker i et tilfeldig mønster på gresskaret. Med denne ideen kan alle i familien være med, da det ikke er så viktig om det er i et spesifikt mønster.

Les også: Slik lager du enkelt et flott gresskar til Halloween

Kombiner drill og kniv

Bruk drillen som et supplement til kniven, og lag mønstre med både streker, prikker, figurer og geometriske former.

Om du virkelig mestrer dette, gå all in og lag gjennomførte mønstre i forskjellige utforminger.

TIPS Husk å dekke til møbler - å skjære gresskar kan være veldig grisete.

God fornøyelse!