Bli med inn til Silje!

I augustutgaven sjekker vi ut stilen til skuespiller og artisten Silje Salomonsen (35). Bli med hjem til eneboligen hennes i Stavanger og se hvordan du kan få stilen hennes. Se filmen!

Silje Salomonsen (35) bor i en enebolig fra 50-tallet på Stemmen i Stavanger med ektemannen Arild Østin Ommundsen (44) og barna Iben (12), Vega (12) og babyen Billie. Huset har vært i ektemannens familie siden 80-tallet, og sammen med svigerfaren sin har Silje bygd på et tilbygg, revet en vegg og innredet hjemmet i en lys base.

Stilen har hun gjort personlig med møbler som hun har spart opp gjennom flere år og mikser dem med moderne lamper og fargesterke detaljer.

  • Fra å innrede med bare gamle og antikke møbler, har jeg fått inn flere moderne innslag siden vi flyttet hit. Men jeg er ikke typen som forandrer og fornyer hele tiden. Mine gamle møbler har jeg hatt med meg fra ungdomstiden. Jeg synes byggestilen på huset fungerer som en ny ramme for de gamle møblene, og denne kontrasten liker jeg godt, forteller hun.

I augustutgaven av BoligPluss kan du se bilder fra hjemmet hennes og se hvordan du også kan få denne stilen. Her kan du se filmen fra da vi var på besøk hjemme hos Silje.

Se alle bildene fra Siljes hjem i augustutgaven av BoligPluss som er i salg nå.