Her er Norges vakreste hjem!

Askervillaen til Cathrin og Hanne gikk til topps i årets kåring, for juryen var ikke i tvil: Dette er Norges vakreste hjem!

  • Jeg vet jo at det finnes så mange flottere hjem i Norge enn vårt, så at vi skulle stikke av med seieren var ikke i mine tanker en gang! Vår deltagelse i denne konkurransen har ikke vært for å vise fram interiøret vårt, men for å vise hva en kan få ut av et gammelt hus hvis en bare lar husest sjel og historie bestemme rammene, sier Cathrin.

De glade vinnerne får et gavekort på 50 000 kr fra Greno bolig og et reisegavekort på 25 000 kr fra Ving. Det setter de pris på.

  • Vi har ikke vært på en utenlandsferie på 9 år, siden all vår fritid og økonomi de siste årene har gått med på å pusse opp hus. Kanskje bytter vi ut IKEA kjøkkenet vårt med et skikkelig designkjøkken også? Det er hyggelig å se at alt arbedet vi har lagt ned selv blir verdsatt av flere enn oss, og jeg håper det kan inspirere andre til å gå på slike prosjekter i framtiden, der fokuset er på å bevare og tilbakeføre. Det er det så mange gamle hus der ute som fortjener, sier Cathrin.

Cathrin Hauan (35) og Hanne Bjørnevik (37) har gjort jobben med å pusse opp den ærverdige villaen selv. De så potensialet i huset, og selv om det var flere på visningen da de kjøpte huset for fem år siden, uteble budene. Men særlig mye handywoman-erfaring hadde de ikke da de tok over huset.

  • Før vi flyttet til Voksen gård, kunne vi omtrent ikke åpne et malingsspann. Men jeg er glad for at vi ikke hadde mulighet til å kjøpe oss arbeidskraft da vi pusset opp. Da hadde vi gått glipp av mye av den kunnskapen vi har fått ved å gjøre det selv,sier Cathrin.

Les alt om vinnerne av Norges vakreste hjem 2013 i oktobernummeret av BoligPluss som er i salg nå. Der får du se flere bilder fra den vakre Askervillaen!