Tredje finalist er i Holmestrand!

Nina og Jans personlige stil gav paret finaleplass i Norges vakreste hjem.

  • Dette var veldig overraskende, og veldig gøy!

Det er en glad stemme som møter BoligPluss på telefonen. Nina Johansen har nettopp blitt presentert på God Morgen Norge som den tredje av i alt fem finalister i Norges vakreste hjem 2012.

Sammen med partneren Jan Baklund flyttet hun inn i huset i Holmestrand - bygget i 1929 - for ett år siden. Kjøkkenet har de pusset opp fra bunnen av, og har blitt rommet Nina er mest fornøyd med.

  • Det handler om hvordan det ser ut, at det er fint, men det er også det rommet vi bruker mest og liker best.

Historisk idyll i Holmestrand.

Finalisten forklarer at det har vært viktig å sette sitt personlige preg på boligen. Slikt tar gjerne tid, men alle drømmene om hva hun skulle gjøre den dagen hun fikk seg hus hadde bygget seg opp over flere år. Da paret overtok var det bare å sette i gang.

  • Mange år med innebygd kreativitet fikk fritt utløp!, sier interiørentusiasten.

  • Det er gøy at vi har fått til så mye på så kort tid. Men jeg har fortsatt 140 ideer som jeg ennå ikke har fått gjort noe med. Jeg kommer gjerne hjem fra jobb og flytter bilder fra en vegg til en annen. Det er mange kvelder hvor rommet plutselig har blitt litt annerledes, smiler hun.

Se de andre kandidatene.

I tillegg til kjøkkenet, er Nina spesielt glad for at paret på en fin måte har klart å integrere personlige ting og arvegods i interiøret. Hun tror kanskje dette er noe av det som har fanget juryens oppmerksomhet.

  • Det personlige sammen med bruk av farger og kontraster er kanskje noe som skiller seg litt ut, at det er noe litt nytt og annerledes enn de andre kandidatene. Det er vanskelig å si hvilke kriterier juryen har, men jeg føler selv at vi har et personlig hjem hvor ting ikke følger en regel, sier Nina.

  • Men det er ikke en selvfølge at vi kommer videre med så gode kandidater!

Les om første finalist Monica, andre finalist Julie-Kristin, og følg med videre - fjerde finalist i Norges vakreste hjem avsløres neste uke!

Hvilket hjem er din favoritt? Stem på boligen du liker best i Folkeprisen, og bli med i trekningen av fem halvtårsabonnement på BoligPluss!