Har du Norges vakreste hjem 2017?

Vi skal kåre Norges vakreste hjem 2017 – er det kanskje ditt hjem vi leter etter? Du kan vinne fantastiske premier for over 100 000 kr, meld deg på nå!

Delta i Norges vakreste hjem 2017!

© Maria Svanevik

For niende året på rad skal vi kåre Norges vakreste hjem! Blir det din bolig som stikker av med seieren i denne populære konkurransen?

Redaktør Camilla Harbu Bielecki oppfordrer alle til å melde seg på, her er det ingen vits i å være beskjeden.

– Vi har så mange interiørfrelste lesere som elsker å innrede, ommøblere og pusse opp hjemme. Det ligger mye tid og energi bak et trivelig hjem, og nå har nettopp DU en gyllen sjanse til å vise frem resultatet, sier Camilla, og legger til:

– Vi vil se ditt hjem! Alle kan melde seg på, uansett interiørstil eller type bolig.

Maren Baxter vant Norges vakreste hjem 2016.
© Maria Svanevik

For Maren Baxter, vinner av Norges vakreste hjem 2016, var det en stor drøm å vinne konkurransen. Hennes sørlandske perle av et kontrastfylt svart-hvitt hjem fikk flest stemmer og kunne smykke seg med den ettertraktede tittelen.

– Jeg ble kjempeglad da jeg fikk beskjeden. Jeg var veldig nervøs og spent. Folk sa at jeg ikke måtte tenke for mye på det, og at det var bra bare å være en finalistene. Men jeg klarte ikke å tenke på så mye annet… Dette var virkelig noe jeg ønsket meg, sier Maren, som anbefaler alle å melde seg på.

Til venstre: Angela fra Skjervøy kom på andreplass i fjorårets konkurranse, mens Anniken fra Oslo (bildet til høyre) kapret tredjeplassen.

© Maria Svanevik og Sveinung Bråthen

I år som i fjor er det dere lesere som stemmer frem vinneren, som får en fantastisk premiepakke med produkter verdt over 100 000 kr.

Gavekort fra Sofacompany

Pakken inneholder blant annet et gavekort på 50 000 kr fra Sofacompany.com, der kan du velge blant hele sortimentet – for eksempel sofa, spisestuestoler, dagseng eller stilige bord. NB! Gavekortet er inkludert frakt.

Vinneren får gavekort fra Sofacompany på hele 50 000 kroner.

© Produsenten

Lamper fra Louis Poulsen

Vinneren kan også glede seg over et knippe danske designlamper til en verdi av 21 606 kr fra Louis Poulsen:

Panthella mini i valgfri farge, designet av Verner Panton.

VL45 Radiohuspendel, Ø 370 mm, designet av Vilhelm Lauritzen.

VL38 bordlampe, designet av Vilhelm Lauritzen.

Cirque pendel, Ø 222 mm, i valgfri fargekombinasjon, designet av Clara von Zweigbergk.

Panthella gulvlampe, designet av Verner Panton.

Vinn designlamper fra Louis Poulsen!

© Produsenten

Gavekort fra Norsol

Markiser, persienner eller gardiner – velg solskjermingen fra Norsol som passer ditt hjem. Du får et gavekort pålydende 20 000 kr.

Vinn stilig solskjerming fra Norsol!

© Produsenten

Gavekort fra Nuxe

Vinn et gavekort på 10 000 kr fra Nuxe! Kos deg med deilige hudpleieprodukter og nyt den herlige luksusfølelsen på badet.

Vinneren av Norges vakreste hjem får også vakre produkter!

© Produsenten

Slik deltar du i Norges vakreste hjem 2017

Send bilder på mail til: norgesvakrestehjem@boligpluss.no

Tag bilder på Instagram med: #boligplussnvh2017

Del fem oversiktsbilder fra hjemmets viktigste rom. Kjøkken og stue må være med! Vi ser etter hjem i alle stiler, farger og størrelser – og vi vil se hvordan DU har det!

Påmeldingsfrist er 5. mars 2017.

TIPS! Sjekk ut instagram-bildene til fjorårets finalister.

Disse seks finalistene slåss om tittelen Norges vakreste hjem i 2016. I år plukker vi ut fire finalister. Blir en av dem deg?

Dette er Norges vakreste hjem

BoligPluss har siden 2009 kåret Norges vakreste hjem – fordi vi har lyst til å løfte frem alle dere som har brukt tid og krefter på å skape et hjem dere trives i.

En jury bestående av representanter fra BoligPluss og fagpersoner innenfor interiør skal først plukke ut fire finalister, som dere får møte i BoligPluss. Til høsten kan du stemme frem din favoritt på boligpluss.no.

Det hjemmet som får flest leserstemmer, stikker av med heder og ære og premier for
over 100 000 kr! Vinneren avsløres på boligpluss.no 16. oktober. Det er bare å glede seg!