Dekoren er av smørkrem, og jeg har brukt to forskjellige tipper i sprøyteposen – én til tykke striper og og én til små kuler.

Krydderkake
Smørkrem
Krydderkake
Smørkrem
Lag søt marsipanfrukt: Når jeg lager de små fruktene av marsipan, er det viktig å bruke riktig teknikk og redskap. F.eks. legger jeg farge på dem med en svamp som jeg dypper i konditorfarge, slik at det blir litt transparent, men samtidig jevnt. En pensel ville gjort det mer stripete. For å gjenskape skallet på sitrusfruktene, har jeg prikket dem lett med en gaffel. Den lille stilken på sitrusene er faktisk ekte, mens stilken på aprikosen er lagd av en liten marsipanbit som jeg har farget brun og trillet ut.



Skap en overraskende effekt med polkastripete kremfyll i kaken. Del smørkremen i to porsjoner, og farg den ene med rød konditorfarge. Legg lagvise striper av rød og hvit krem i sprøyteposen, så får du striper når du sprøyter kremen ut.

