Slik kan belysning gi hagen din det lille ekstra

Med smart utendørsbelysning kan du både forlenge timene i hagen eller på terrassen, og skape den perfekte stemningen til enhver anledning.

Få feriefølelsen hjemme i din egen hage! Gjør hagen om til en «kveld på Maldivene» med intelligent og stemningsfylt lys.

© Signify

Våren er her og det er endelig tid for hage! Kanskje det er på tide å gi uteplassen et lite løft? Lys er én av tingene som kan gjøre en stor forskjell. Belysning er selvfølgelig praktisk, men lyskilder kan også bidra til å skape en atmosfære og gjøre det ekstra koselig utendørs. Her er noen tips til hvordan du på best måte kan bruke lys i hagen din.

Nyt hagen din – også om kvelden

På en varm sommerdag er en grønn hage til glede for både store og små, men det kan være vanskelig å utnytte hagen etter at solen har gått ned.

Lily-spottene fås i to forskjellige størrelser og kommer med både en pinne og en plate, slik at de enten kan settes direkte i jorden eller monteres på terrassen.

© Signify

Et tips er å installere små, diskrete og smarte spotter i hagen som kan lyse opp favorittplantene dine? Dette kan skape en hyggelig stemning på kveldstid – uansett om kveldene nytes ute eller inne fra stuen. De intelligente Lily-spottene fra Philips Hue kan enkelt installeres uten elektriker. I tillegg kjører de på lav spenning, bruker lite strøm og kan trygt brukes utendørs.

Reis ut i verden uten å forlate hagen

Se for deg å reise til et nytt sted hver eneste dag! Med intelligent belysning kan du skape følelsen av ferier og vakre steder hjemme i din egen hage. Kanskje du vil gjenskape skumringen i tropene? Eller kanskje er det et nordlys du vil gjenskape i hagen din? Eller hva med en tur til paradisøyer i Stillehavet?

Gjenskap en ekte trope-kveld med Philips-hue, og la feriestemningen senke seg på terrassen.

© Signify

Med intelligent og energisparende utendørsbelysning fra Philips Hue kan du skape den stemningen du vil ha. Med hele 16 millioner farger og nyanser lar Philips Hue-appen deg velge akkurat det lyset du vil ha.

Få feriefølelsen hjemme i din egen hage! Gjør hagen om til en «kveld på Maldivene» med intelligent og stemningsfylt lys.

© Signify

Skap et innbydende førsteinntrykk

Frontpartiet er førsteinntrykket av hjemmet ditt – både for deg selv og gjestene dine. Derfor bør inngangen gjenspeile resten av hagen din. Belysning kan gjøre underverker – både når det gjelder det praktiske og det estetiske.

Installer den fem meter lange lysstripen langs en sti i hagen, monter den på en mur eller langs et gelender. Mulighetene er mange for både form og farge.

© Signify

La for eksempel stien til inngangsdøren din lyse opp med smarte lyslinjer som Philips Hue LightStrip som viser vei når du kommer hjem om kvelden. Lightstrip kan bøyes og formes etter behov og kan tilpasses med de medfølgende klemmene. Lyskildene kan også stilles inn slik at de tennes automatisk når du kommer hjem.

Alle utendørsprodukter fra Philips Hue er designet for å tåle vær og vind, og kan enkelt installeres uten profesjonell hjelp. Koble dem opp til Philips Hue Bridge slik at du kan bruke utelysene sammen med resten av Hue-produktene dine.

Klikk deg inn her for å lese mer om intelligent utendørsbelysning fra Philips Hue!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Philips.