Her er den fineste uteplassen

Fine farger og et personlig uttrykk ga uttelling i juli-utfordringen. Ane sin flotte uteplass gikk helt til topps!

I BoligPluss-utfordringen for juli ville vi se uteplassene deres, og vi har virkelig latt oss inspirere av de flotte bildene dere har lastet opp! For noen fine hager, terrasser, verandaer og balkonger dere har!

Og aller finest var Ane Berg Vighals sin fargerike veranda, dette bidraget fikk flest stemmer av dere. Flotte farger, fine tekstiler og et kult pallebord falt tydelligvis i smak hos dere som stemte. Premien denne gangen var et servise fra Noma House til en verdi av 5284 kroner, og Ane synes det er veldig moro å ha vunnet.

  • Jeg finner mye inspirasjon på nettet, og elsker å lese interiør-blogger. Kanskje spesielt de med fokus på gjenbruk. Ellers finner jeg selvfølgelig inspirasjon i det flotte interiørmagasinet Bolig Pluss, og andre magasiner jeg kommer over. Finner også mye inspirasjon hjemme hos venner og kjente, og på alle mine reiser gjennom jobben min, sier hun.

Hennes beste tips for å få en personlig stil hjemme er å gi gamle skatter nytt liv.

  • Noen strøk med maling, en sprayboks eller litt tapet kan virelig gjøre susen! Jeg bruker sjelden penger på dyre design-møbler, og prøver heller å finne nye bruksområder til det jeg allerede har eller finner på loppis eller i en bruktbutikk. Et tips er også å ikke være redd for å mikse og blande ulike stiler. Vær litt vågal og gjør noe som ikke alle andre gjør! Jeg velger å omgi meg med ting som gir meg energi og gjør meg glad, og er ikke så opptatt av om det er den eller den stilen, sier den glade vinneren.

Premien skal brukes til å dekke et stort festbord hvor vinnerens beste venner skal få ta plass.

  • Jeg elsker å fylle huset med familie og gode venner og nyte en bedre middag, så dette var midt i blinken!

Vil du være med i denne månedens BoligPluss-utfordring? Denne gangen vil vi se hvordan du bruker farger hjemme hos deg selv. Månedens premie er en utepeis til en verdi av 4999 kroner!

Les mer og last opp ditt bidrag her