Slik redder du halloweenfesten i en fei

Den store halloweendagen er skremmende nære. Jakter du på ideer til festen? Her er partytriksene som er enkle å få til og setter strek under temaet!

Tips til halloween kake

Her er morsomme tips som gir deg inspirasjon til å gjøre halloweenfesten minneverdig og unik. Og det beste er at det verken er vanskelig eller tar lang tid.

© Pinterest

Gresskar som ønsker velkommen

Halloween er nesten ensbetydende med gresskar. På selve halloweendagen, 31. oktober, kan du se mange varianter. Men hva med å gi årets gresskar et unikt utseende? Det er jo ikke så mye som skal til. Med en drill kan du enkelt lage hull til «hår» i form av godteri. Vi liker det søtt!

Kreativ pynt med papp

Har du ikke tid til å skjære ut ansiktet, gir dette skremte gresskaret oss inspirasjon til å lage vår egen vri med litt svart papp eller filt. Selv de mest hardhudede av oss kan bli litt skremt av og til...

Sunn mat på halloweenfat

Går du for en sunn halloweenfeiring, vil bananer og mandariner la seg trylle om til spøkelser og gresskar i en fei. Stort enklere får du det ikke!

Her er det noe muffins...

Muffins, eller cupcakes om du vil, er selvskrevne innslag på en halloweenfest. Har du ikke tid til å lage egne, kan du helt enkelt kjøpe ferdige muffins og topp-pynt. Gi kremen litt rød- og gul konditorfarge og bland deg frem til den perfekte halloweenfargen.

Knasende snacks på rømmen

På denne dagen er det helt innenfor å leke med maten. Og disse kravlende krypende får oss til å smile. Lag de enkelt selv ved å feste sjokoladekuler på kjeks og fiks øynene med melis. Bein må de også ha –og hva er vel bedre enn sjokoladesaus?

Kake til å dø for

Selve halloweenkaken trenger ikke være i fem lag for å ta pusten fra gjestene. Spennende pynt gjør jobben for deg! Med svarte ark og ståltråd kommer du langt. Tegn for frihånd eller print ut og klipp etter maler du finner på internet. Det kan fort bli skremmende godt!

Raske cupcakes

Lag pynten på muffinsene selv med tannpirkere, små pom ponger, lim, papir og papirstanser (fås kjøpt i hobbybutikk). Perfekt til feiring med barn!

halloween kake
© Lykkefryd

Kjapp kjeks til Halloween

Andre lure søtsaker er disse kjeksene som Else Irene bak bloggen Lykkefryd har laget. Kjøp kjeks i butikken, og bruk heller tiden på pyntingen. En koselig aktivitet å gjøre sammen med barna, og et resultat som tar seg veldig bra ut på kakefat og i snopebøtter.

enkel halloween pynt
© Marie Friis

Enkel og rask pynt

Et annet lett og dekorativt tips er denne Halloween-lykten. Med matpapir, saks, teip og tusj får du raskt halloweenstemning i hjemmet.

kostyme tips til halloween
© Marie Friis

Lag halloweenkappe av flisteppe!

Da er det bare kostymet som gjenstår. Er du på jakt etter et billig og enkelt kostyme til poden eller deg selv? Marie Friis har løsningen! På bloggen hennes finner du detaljerte instrukser på hvordan du kan lage en skummel kappe av et fleeceteppe.