Fargene vi velger til soverommet

Leter du etter en fresh farge til soverommet? Her er alle de FINESTE fargene.

maling fra jotun

Soverommet er malt i fargen Lady, 6350, Soft Teal fra Jotun og malingspannene er fylt med fargene Gasoline, Trofast og Mynta fra Beckers.

© Produsentene

Farge til soverom

Det er lett å ty til malingspannet i jakten på et personlig hjem. Og det er ofte soverommet det går hardest utover. I løpet av året har grønnfargen sneket seg innpå den populære blåfargen på soverommet, og resultatet er blågrønt.

– De blågrønne nyansene tatt helt av på soverommet, forteller fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen og nevner fargene Evening Green og Soft Teal som to absolutte favoritter.

Men de blågrønne fargene får ikke tronen helt for seg selv. De varme nyansene er også høyt oppe på popularitetsskalaen. Og blant disse er fargene Soft Skin og Senses spesielt populære på soverommet.

– Disse deilige støvete rosatonene holder stand i lang tid, mener fargesjefen.

Terrakotta på soverommet

En beslektet farge er den varme brunfargen som kommer for fullt til høsten og preger mange av sesongens nye møbler, tekstiler og veggfarger. Spekteret er stort og nyansene varierer fra beige til terrakotta og dypt rød.

– Ønsket om å roe ned og skape behagelige soner er viktigere enn noen gang. Derfor tror vi at de rødbrune nyansene vil fortsette, sammen med en bølge av grønne deilige nyanser. En gruppe med såkalte nye nøytraler vil nok også passe perfekt inn i vår søken etter balanse i hverdagen, spår fargesjefen i Jotun.

Hold deg oppdatert og abonner på nyhetsbrevet vårt!

inspirasjon til farge på soverommet

Hylleserie, Pythagoras, hylle, B 80 x D 27 cm, 495 kr, skuff, liten, H 11 x B 41 x D 27 cm, 2125 kr, stor, H 11 x B 80 x D 27 cm, 2550 kr, hylleknekter, H 20 x B 10 x D 150 cm, sett med to, 440 kr, alt fra Maze.

© Produsenten
maling fra beckers

Det er populært å male soverommet i blågrønt og varme bruntoner. Her er fargene Frid, Evig, Trofast og Lycka fra Beckers.

© Produsenten