10 himmelske soverom

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye soverom!

© Pinterest og produsenten

Wow! Det er kanskje ikke så rart at blått er så populært på soverommet! Her er 14 blå favoritter!

Bildet er hentet fra instagramprofilen til @hannasanglar

Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.

Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.

Vi drømmer om vakre skap fra gulv til tak som rommer masse! Noen lykkes ekstra godt i å kombinere smarte løsninger med nydelig innredning. Vinduet bak sengen er en kul detalj som definitivt hever inntrykket!

Ro og sanselighet. Slik vil vi ha det. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet.

*Knaggen «Shaker list» får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.*

Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Inspirasjon til soverom harmonisk soverom med ton-i-ton-farger
© Produsenten

Dette soverommet oser av eleganse og femininitet. Et stort gulvteppe og rikelig med tekstiler i samme fargenyanser gjør det godt og lunt!

Alle tekstiler i bildet er fra H&M Home.

Inspirasjon til soverommet
© Ann Helen Lund og Solveig Grøvle

Kombinasjonen av den grønne veggen og messingplaten er helt gull synes vi! Både lunt og fresht! Akkurat slik vi vil ha det!

Her kan du se hele forvandlingen av det hvite rommet og få produktinformasjonen du trenger for å skape et lignende rom!

Inspirasjon til soverom i duse farger
© Solveig Grøvle

Det er ikke vanskelig å se at hun som bor her interiørstylist! Soverommet følger stilen i resten av hjemmet hennes og er harmonisk innredet i duse farger. Akkurat passe avslappet!

Blått soverom Inspirasjon til soverommet
© Thomas Dahl

Å gå for samme mørkeblå nyanse på både vegg, gulvteppe, puter og pledd, slik som stilsikre Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet, og som vi vet: den som intet våger, intet vinner!

Inspirasjon til soverommet
© Filippa Tredal Styling Rikke Bye-Andersen

I Lindas hjem er det sarte pasteller som rår, men på soverommet kliner hun skikkelig til med en mørk lillafarge som gjør helheten slående vakker! Vi elsker det!

Inspirasjon til grått og nostalgisk soverom
© Anne Bråtveit

Lone Mariel bergtar oss med sitt inspirerende helgrå soverom, vakkert akkompagnert av nostalgiske bilderammer og en nydelig lysekrone. Vi lar vi oss inspirere og drømmer oss bort i svunne tider...