Slik ser det ut når Slettvoll samarbeider med den anerkjente designeren Malene Birger

Norge møter Danmark på vakkert vis når familiebedriften fra Sunnmøre nå lanserer en kolleksjon i samarbeid med den danske designeren. Resultatet er tidløst og eksklusivt – en perfekt blanding av både Malene Birger og Slettvolls DNA.

Slettvoll Malene Birger
© Slettvoll & Malene Birger

Birger har over 30 års erfaring innen mote, interiør og kunst, og er en av Skandinavias velrennomerte designere. Kolleksjonen, som er gjort i samarbeid med den norske møbelprodusenten Slettvoll, består av alt fra små møbler, tepper og lamper til interiørvarer, unik keramikk og kunst.

Birger har i tillegg utviklet en omfattende tekstilkolleksjon med blant annet møbeltekstiler, som Slettvolls møbler kan kles i.

Du kan ikke skape et hjem med kun god stil

Malene Birger er selverklært nomade, og mange år med reising har vært med på å utvikle stilen hennes. Når det gjelder interiør, er hun opptatt av å skape «vakre, funksjonelle og inspirerende hjem».

– Et hjem bør være en avspeiling av deg og livet ditt. Et sted der du kan være deg selv, være trygg og bli inspirert, men også både arbeidet og slappe av. Du kan ikke skape et hjem med kun god stil. Det skal mer til, som sjel og kjærlighet.

Kolleksjonen består av både møbler, interiør, tekstiler og kunst signert Malene Birger.

© Slettvoll & Malene Birger

Jeg har designet fritt og naturlig, og tegnet det jeg har hatt lyst til. Jeg har vært hundre prosent meg selv, og det er jeg utrolig glad for, sier Birger.

© Slettvoll & Malene Birger

Kjedelig er det i alle fall ikke

Birger er kjent for sine skarpe kontraster og sitt monokrome design. Hun mener kontrastene mellom Slettvoll og henne møtes på en naturlig måte. I designsamarbeidet har de hatt et felles kreativt mål, som er mer lekent enn det Slettvoll vanligvis er kjent for.

  • Vi er utrolig stolte av samarbeidet med Malene. Vi er alltid på jakt etter nye impulser for å fornye vårt konsept, og hennes sterke og lett gjenkjennelige uttrykk passer oss godt. Ønsket vårt er å inspirere, engasjere og kanskje til og med sjokkere litt. Kjedelig er det i alle fall ikke, sier Live Slettvoll, konseptsjef i Slettvoll.

Du kan se hele kolleksjonen her.