Her er de 11 fineste puffene i alle fasonger og farger

Puff med oppbevaring, knapper, i velour, strikket, stor i størrelsen, myk, praktisk eller bare noe å sitte på? Her får du våre 11 beste varianter av puffer i ulike størrelser, fasonger og farger.

Puffer i ulike farger, størrelser, fasonger og mønster
© Ellos / A. Huseby
Velour puff

Velour puff

Vil du sette et luksuriøst preg på hjemmet, uten å kjøpe et stort møbel? Denne lekre puffen i myk velour vil være et fint tilskudd til hjemmet. Normann Copenhagen vet hva de holder på med, når det kommer til lekre og trendy puffer!

Fås kjøpt her, 5.487 kr.

Puss med oppbevaring

Puff med oppbevaring

Som om ikke denne rektangulære puffen i fløyel var fin nok fra før av, kommer den i tillegg med et genialt oppbevaringsrom. Fin både i gangen, på stua eller i soverommet.

Fås kjøpt her, 2.899 kr.

Hvit puff

Hvit puff i saueskinn

Dette enkle, men moderne møbelet består av tre runde ben og et sete som er like mykt som det ser ut som. Laget i naturlig saueskinn.

Fås kjøpt her, 6.299 kr.

Puff i velour i størrelse xl
© Designerhome

Puff i stor størrelse

Med en stor puff som denne i stua, vil du ikke bare få et lekkert og dekorativt møbel, men også noe som kan brukes som en ekstra liten sofa eller sittekrok. Ikke nok med det, men stoffet er i velour.

Fås kjøpt her, 1.990 kr.

Sekskantet gul puff
© Beliani

Retro puff

En unik puff i nydelig sennepsgul farge og dekorative sømmer. Denne puffen kan skape en litt retro look i rommet, her er det bare å innrede.

Fås kjøpt her, 2.099 kr.

Skulpturell puff
© Glass og Interiør

Skulpturell puff i stoff

Denne puffen fra Hübsch i stoff er virkelig multifunksjonell. Ser ut som kunst og er et interiør-tilskudd som vil løfte hjemmet flere hakk.

Fås kjøpt her, 2.089 kr.

Grønn puff i velour
© Hugna

Puff med bein

Lekker velour-puff i grønn med sorte ben. Fås i flere farger og kommer i den beste kvaliteten. Denne puffen kan uten problem stå alene i stua - den er et møbel i seg selv.

Fås kjøpt her, 3.495 kr.

Puff i flere farger

Mønstret puff

Liten, sylinderformet puff i det kjente Missoni-mønsteret. Dette er kanskje den siste touchen som mangler i hjemmet ditt?

Fås kjøpt her, 5.690 kr.

Grå puff med knapper
© A. Huseby

Puff med knapper

Designet av Nils Juul Eilersen er denne skjønnheten av en puff både elegant og praktisk, og vil passe godt inn i de fleste rom. Velg om du vil ha en eller flere knapper. Fås kjøpt her, 8.847 kr.

Strikket puff fra Ikea
© Ikea

Strikket puff

Ikea har som vanlig alt du ikke visste du trengte til hjemmet. Puffer har flere bruksområder - en ekstra sitteplass, fotstøtte eller for å skape liv i stua. Finnes i flere størrelser og unike avtagbare trekk i mange farger. Fås kjøpt her, 399 kr.

Myk puff i bomull fra Ellos
© Ellos

Myk puff

Ellos er stedet å besøke dersom du vil ha et stort utvalg av puffer. Denne søte puffen er myk, komfortabel og føyelig å sitte på.

Fås kjøpt her, 1.039 kr.

Les også: 24 ideer til smart oppbevaring