Populær nettbutikk utvider nå med stor boligkategori

Til nå har det vært et populært sted når det gjelder nye trender til klesskapet og håpet er at det blir det samme når det gjelder innredning.

© Boozt

Det er nylig offentliggjort at Boozt.com utvider sortimentet med en ny kategori - nemlig bolig!

Den nye kategorien som får navnet "home" kommer til å være litt annerledes enn de eksisterende, som inneholder klær og sko i alle aldre og kjønn, samt skjønnhetsprodukter og treningsklær.

Det er fordi måten vi kjøper inn møbler og interiør foregår på en litt annen måte enn når vi fyller opp klesskapet. Det er i hvertfall Boozts egen oppfattelse slik det fremgår av pressemeldingen rundt lanseringen.

Det er først fra november 2020 at Boozt er klar med de nye boligbrands som blir en del av satsningen fra starten - og som skal ende på hele 200 brands i alt i løpet av 2020.

Generelt vil fokus være på nordiske brands, og noen av de som allerede er på plass er for eksempel Louise Roe, Moebe Design, Aytm, Paper Collective, Lyngby Porcelæn, Design Letters og Broste, forteller Boozt til Boligmagasinet.dk.

I første omgang vil det være boligtilbehør som belysning, tepper og tekstiler som kan bestilles fra home-kategorien, men på lengre sikt er planen at også møbler skal tilføyes til kategorien.