Nå kommer denne IKEA-klassikeren i nytt iøynefallende uttrykk

IKEA skal ikke bare skifte materiale og redusere plastbruk på klassikeren, men de vil også gjøre det mulig å demontere og sette sammen produktet igjen.

IKEA BILLY i nye farger
© IKEA

Det er selvfølgelig snakk om IKEA klassikeren over dem alle, nemlig BILLY. Hyllen som er å finne i utallige norske hjem allerede.

Nå blir den enda mer tidløs.

For IKEA har nemlig besluttet at fineren som brukes i dag skal erstattes med en papirfolie av god kvalitet, noe som muliggjør nye iøynefallende treuttrykk samtidig som det blir mer holdbart.

Du vil finne BILLY i nye farger og overflater, som svart eik, mørk brun eik, brun valnøtt, eik og bjørk. Disse uttrykkene vil samsvare bedre med IKEAs sortiment og erstatte dagens tilgjengelige farger, bortsett fra den orginale hvite.

Jesper Samuelsson, som er business leder i Inter IKEA Group sier følgende om nyheten:

– BILLY er et av våre mest elskede produkter, og representerer en viktig del av IKEAs historie. De nye treuttrykkene vil være en flott ansiktsløftning for BILLY. Skiftet til papirfolie vil sørge for mer effektiv materialbruk og reduserer samtidig produksjonsavfall. Det er et stort sprang inn i fremtiden for BILLY. Vi håper BILLY vil spre glede i folks liv i mange flere år fremover.

Nye BILLY lanseres i 2023 og hele produktserien vil være tilgjengelig fra januar 2024.

Billy i flere farger ikea
© IKEA