Kählers mest populære vase får nå et helt nytt look

Det er sjelden at en vase skaper store overskrifter, men det har Kählers stripede Omaggio vase i aller høyeste grad gjort - og nå skjer det igjen. Se hvorfor.

Ny Omaggio Kähler vase 2021
© Kähler

De fleste skandinavere med litt interesse for interiør og bolig er etterhvert på fornavn med Kählers stripede Omaggio-vase, som såg dagens lys i 2007.

Siden ble den sortstripede versjonen utrolig populær på Instagram, og i Norge var det i 2015 over en halv million Kähler-vaser i norske hjem. Da jubileusmvasen med de messingfargede stripene ble lansert til Kählers 175-årsjubileum i 2014, var den utsolgt før den nådde butikkhyllene. Flere eksemplarer ble solgt til tre ganger normal pris på annenhåndsmarkeder som Finn.no.

Nå skaper vasen overskrifter igjen - for Kähler omfavner igjen sin sterke historiske arv med lanseringen av Omaggio Nuovo, som på italiensk betyr ny hyllest.

Vasens form har blitt mer oval og avrundes med en markant kant som inviterer den fargede glasuren innenfor kanten som en ekstravagant designdetalj. Integrasjonen av smale og brede striper gir Omaggio Nuovo-vasene et nytt grafisk uttrykk, hver med farger som er nøye utvalgt for å matche dagens trender.

Omaggio 2.0 er tilgjengelig i 3 størrelser, og vasene i salg fra starten av mars.

Ny Omaggio Kähler vase 2021
© Kähler

Akkurat som den første Omaggio-vasen er de nye utgavene designet av duoen bak Stilleben: Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. De to har blant annet funnet inspirasjon i Kählers enorme bakkatalog, hvor stripene er en vesentlig del av DNA'et.

Ny Omaggio Kähler vase 2021
© Kähler

'Omaggio Nuovo', 14,5 cm, terrakotta med brune striper, 299,00 kr.

Ny Omaggio Kähler vase 2021
© Kähler

'Omaggio Nuovo', 20 cm, mørkeblå med blå striper, 599,00 kr.

Ny Omaggio Kähler vase 2021
© Kähler

'Omaggio Nuovo', 30 cm, blå med mørkeblå striper, 749,00 kr.