Her er de beste bruktmarkedene i Paris

Gå på skattejakt på verdens største loppemarked!

Markedene i Paris er himmelen for alle som elsker gamle eller nye ting med sjel. Her er oversikten og tipsene for en vellykket skattejakt i storbyen.

Le Marché aux Puces de St. Ouen

Verdens største loppemarked ligger ved Porte de Clignancourt i Paris, og er et opplagt førstevalg. Sannsynligheten for at du kommer over en raritet, et møbel eller en verdifull fransk antikvitet er stor. Er kjent som "Les Puces" - "loppene" - på folkemunne.

  • Hopp over turistbodene i begynnelsen og jobb deg innover markedet.
  • Ikke kjøp ting som har for mange feil.
  • Markedet er stort, så sett av nok tid til skattejakten.
  • Kom så tidlig som mulig.
  • Spør om selgeren kan ordne med internasjonal transport før du kjøper store gjenstander som du ikke får med deg på flyet. De fleste selgerne på tilbyr denne tjenesten.

Åpent lørdag, søndag og mandag.

Le Marché aux Puces de Vanves

Her kan du finne små interiørartikler, utstyr til kjøkkenet og pyntegjenstander. Kom tidlig her også. Etter klokken elleve er de beste funnene allerede forsvunnet.

Åpent lørdag og søndag.

Marché Saint Pierre

Dette er ikke et bruktmarked, men stedet for vakre tekstiler. Blant kilometervis av tekstiler i alle slags kvaliteter, farger og mønstre, gjemmer det seg unike stoffer til pynteputer, sengetepper eller gardiner.

For å handle kunstverk av fremadstormende, unge kunstnere, kan du besøke et av Paris’ kreative markeder, som det søndagsåpne markedet ved Edgar Quine i Montparnasse, eller lørdagsmarkedet på Boulevard Richard Lenoir ved Bastille.