Dette er planten som passer best til deg og ditt stjernetegn

Visste du at hvert stjernetegn har sin egen plante? Se hvilken som passer ekstra godt til ditt stjernetegn og din personlighet.

© Getty Images

Du har sikkert allerede hørt at de 12 stjernetegnene har sine egne steiner og krystaller som tilhører personer som er født i de respektive tegn.

Men har du noen gang hørt om planter som matcher deg og stjernetegnet ditt?

Disse plantene symboliserer alle noe spesifikt ved din personlighet, basert på stjernetegnet ditt. For eksempel er personer født i Væren ofte ambisiøse, dristige og elsker å være i sentrum, som forklarer hvorfor en markant plante som er vanskelig å overse, passer best til deg.

Lurer du på hva den største utfordringen til ditt stjernetegn er? Her får du vite det!

Det amerikanske møbelmerket Faraway Furniture har laget en komplett liste med oversikt over hvilke planter og stjernetegn som passer sammen.

Hvis du er usikker på hvilket stjernetegn du er, kan du finne det ut her.

Finn din plantematch nedenfor!

Væren

(21. Mars – 19. April)

Som Vær er du ofte ambisiøs og vågal, og elsker å være nummer én. Derfor mener Faraway Furniture-ekspertene at caltheaen passer godt for deg. Caltheaen har fargerike blader som er like fremtredende og vanskelige å overse som den typiske væren.

Vil du lære mer om stjernetegnet Væren? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Caltheae

© Getty Images

Tyren

(20. April – 20. Mai)

Som tyr holder du af at slappe af i fredfyldte og rustikke omgivelser. Elefantfoden er derfor den ideelle plante til dette stjernetegn. Ligesom tyren, er der ikke noget bedre for en elefantfod, end at slappe af - og gerne i en solfyldt vindueskarm.

Som okse liker du å slappe av i fredelige og rustikke omgivelser. Elefantfoten er derfor den ideelle planten for dette stjernetegnet. Slik som Tyren, finnes det ingenting en elefantfot liker bedre enn å slappe av – og gjerne i en solrik vinduskarm.

Vil du vite mer om hvordan Tyren er i et parforhold? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Elefantfot også kalt Beaucarnea recurvata.

© Getty Images

Tvillingen

(21. Mai – 20. Juni)

Hos Tvillingen er det fart! Så mye fart at du til tider synes det kunne vært deilig å ha en klone av deg selv. Det er derfor en bromelia passer deg så godt! Den lager nemlig små skudd av seg selv som erstatter den opprinnelige planten.

Vil du lære mer om stjernetegnet Tvillingen som singel? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Bromelia i en av dens mange versjoner.

© Getty Images

Krepsen

(21. Juni – 20. Juli)

Ifølge Faraway Furnitures eksperter, er personer født i krebsens tegn intuitive og håndgribelige. Er du krebs, minder du derfor om slørasparges, der nemt kan tilpasse sig og tolererer både lyse og mørke hjørner.

Ifølge Faraway Furniture-eksperter er mennesker født i Krepsens tegn intuitive og håndgripelige. Er du Kreps, kan du derfor minne sløraspargesen, som lett kan tilpasse seg og tåler både lyse og mørke kroker.

Vil du lære mer om stjernetegnet Krepsen som venn? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Slørasparges
© Getty Images

Løven

(23. Juli – 22. August)

Løven er kjent for å være et vilt stjernetegn som elsker å være i solen. Derfor minner løven mest om yuccapalmen! Den elsker nemlig solen - og dens piggete blader minner om løvens livlige personlighet.

Vil du lese mer om stjernetegnet Løven? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Yuccapalme

© Getty Images

Jomfruen

(23. August – 22. September)

Jomfruen sies å være praktisk og perfeksjonistisk, og passer derfor utrolig godt sammen med begoniaen. Begoniaer er ekstremt praktiske, da de bare trenger å vannes en gang i blant. I tillegg kommer de i mange forskjellige farger og mønstre, og er derfor perfekte for perfeksjonisten som er på jakt etter noe spesifikt til hjemmet sitt.

Vil du lære mer om stjernetegnet Jomfruen som forelder? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Begonia

© Getty Images

Vekten

(23. September – 22.Oktober)

Vekten er kjent for å sette pris på harmoni og balanse. Hvis du er født i vektens tegn, er fredsliljen derfor den perfekte planen for deg. Med sine avgiftende egenskaper og elegante blomster er det en balanse mellom det praktiske og det vakre.

Lurer du på hvilke kjente personer som er født i Vektens tegn? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Fredslilje

© Getty Images

Skorpionen

(23. Oktober – 21. November)

Skorpionen er et sterkt stjernetegn som takler det meste. Derfor er det jernplanten som minner mest om deg. Den kan lett klare seg under vanskelige forhold, som for lite lys og dårlig jord.

Lurer du på hva Skorpionens styrker og utfordringer er? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Jernplante også kjent som aspidistra elatior

© Getty Images

Skytten

(22.November - 21. Desember)

Skytten er kjent for sin eventyrlyst, og den perfekte planten for deg er derfor en afrikansk fiol. Denne planten er ifølge Faraway Furniture, en av de mest populære potteplantene over hele verden!

Vil du lære mer om stjernetegnet Skytten i parforhold og som singel? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Afrikansk fiol

© Getty Images

Steinbukk

(22. Desember – 21. Januar)

Steinbukken har et rykte for å være ambisiøs og ønsker å imponere andre. Guyana-kastanjen er derfor perfekt for en steinbukk. Det sies at den bringer hell og lykke, og ikke minst økonomisk suksess.

Vil du bli klokere på stjernetegnet Steibukken? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Guyana kastanje

© Getty Images

Vannmannen

(20. Januar – 18. Februar)

Dette stjernetegnet representerer en mystisk healer som gir vann og liv til verden. Den mystiske planten tillandsia passer derfor godt til en Vannmann. Luftplanten (som den også kalles) vokser ikke i jorda, men på andre planter, og gir derfor liv til det de vokser på.

Hvilket tegn er Vannmannen, og hvordan er en typisk Vannmann? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Luftplante også kalt tillandsia

Fiskene

(19. Februar – 20. Mars)

Fisken beveger seg hele tiden mellom fantasi og virkelighet, og passer derfor godt til paradistreet. Får den ikke nok vann kan den fort visne, men så fort den får vann setter veksten inn.

Vil du lære mer om fiskene som venn, forelder og som singel? Her er alt du trenger og vite - og mer til

Paradistre