7 tips når du skal finne leverandør av kjøkken

Planlegger du nytt kjøkken? Da vil det lønne seg å finne en kjøkkenleverandør som gjør prosessen mest mulig problemfri. Her er våre 7 beste tips til deg som er på jakt etter en leverandør av kjøkken.

Kjøkken
© Depositphotos.com

1. Ta hensyn til kvalitet.

Når man skal investere i et nytt kjøkken, vil det alltid lønne seg å gå for kvalitet. Et kjøkken av høy kvalitet vil som regel holde seg fint og funksjonelt i mange år før det trenger å byttes ut.
Velg derfor en leverandør som kan levere kjøkken av kvalitetsmaterialer. Da vil som regel kjøkkenet ditt tåle slitasje og bruk, år etter år.
Velg derfor en leverandør som kan levere kjøkken av kvalitetsmaterialer. Da vil som regel kjøkkenet ditt tåle slitasje og bruk, år etter år.

2. Gunstig prisnivå

Pris og kvalitet henger ofte sammen, men det er heldigvis også mulig å finne en kjøkkenleverandør som leverer kvalitet til en gunstig pris.
Det er ikke til å legge skjul på at det å bytte ut kjøkkenet kan koste mye penger. Men finner du en gunstig kjøkkenleverandør vil du kunne få robuste løsninger nokså rimelig.

3. Design og smarte løsninger

Når du skal finne en kjøkkenleverandør er det også viktig å ta hensyn til det rent estetiske. Siden kjøkkenet er et av boligens mest brukte oppholdsrom, er det en fordel om løsningene har et design som faller i smak.
De beste kjøkkenleverandørene bør etter vår mening ha et bredt utvalg av ulike design. Derfor bør leverandøren ha design som appellerer til deg, enten du liker kjøkken i moderne eller tradisjonell stil. Eller hva med industriell stil?

4. Kjøkkenleverandør som kan hjelpe med planlegging

Det å skulle planlegge et nytt kjøkken kan være utfordrende. Det finnes mange alternative løsninger, og mange ønsker derfor gode råd fra noen med erfaring.
Om du velger en kjøkkenleverandør som kan komme på hjemmebesøk og dele tips, vil planleggingsprosessen med ett bli mye enklere. De beste leverandørene av kjøkken kan til og med gjøre dette uten ekstra kostnader.

5. Brukervennlige finansieringsmetoder

Når du skal kjøpe et nytt kjøkken, vil det ofte være behov for fleksible betalingsordninger slik at du kan betale ned kjøkkenet gjennom delbetaling.
Velg gjerne en kjøkkenleverandør som tilbyr delbetaling med Svea eller lignende, om du ikke har mulighet for å betale alt på en gang.

6. Mulighet for skreddersøm og tilpasning av kjøkken

Når man skal bestille et nytt kjøkken er det ofte lurt å velge en kjøkkenleverandør som kan tilby skreddersydde løsninger. Da kan du nemlig få et kjøkken som er tilpasset boligens planløsning, strømuttak, vinduer, fliser og lignende.
Om leverandøren tilbyr spesialtilpassede kjøkken, kan du også ta bort eller legge til løsninger etter behov – enten det er skuffer, skuffeinnsatser, skap, belysning eller lignende.

7. God kundeservice

Valg av kjøkkenleverandør bør også baseres på hvor god kundeservice du kan forvente. Les gjerne om hva andre kunder mener.
Det er også lurt å sjekke om leverandøren er lett tilgjengelig når det gjelder kundestøtte.

Hvordan finne din kjøkkenleverandør?

KEO er en rimelig leverandør av kjøkken, og leverer kvalitetsløsninger fra Europas største kjøkkenprodusent Nobilia.
Hos dem veier både kvalitet, pris, design, kundestøtte og brukervennlige løsninger tungt. Kontakte dem for hjelp til å planlegge ditt nye kjøkken!