Endelig kommer denne danske seersuksessen til Norge

Ville du våge å overgi boligkjøpet, alle dine oppsparte midler og ikke minst all makten til et ekspertpanel? Det er nemlig akkurat det som skjer i det nye boligprogrammet, som snart har premiere på norske skjermer.

© Viaplay

Tre krav - det er det eneste deltagerne i 'Boligkjøp i blinde' får sette før de signerer en fullmakt og overgir all makt over boligkjøpet til ekspertpanelet.

De nye huseierne får kun se innsiden av sitt fremtidige hjem når kjøpskontrakten er signert, og før oppussingen er i gang.

De får verken vite hvor boligen er, hva budsjettet gir av rom for av oppussing, eller nøyaktig når de faktisk kan flytte inn.

En følelsesladet sesong

– Det er egentlig helt vilt at folk gir oss millioner av kroner og en fullmakt til å kjøpe og pusse opp en bolig de ikke har sett. Vi har fått en enorm tillit som vi har tatt på største alvor, sier Karianne Amlie.

Karianne er kjent fra Boligjakten, og nå skal hun altså være programleder for 'Boligkjøp i blinde'

Hun jobber til vanlig som megler og er en del av ekspertpanelet sammen med interiørarkitekt Saba Lordejani og arkitekt Kristian S. Christensen. Det er disse ekspertene som skal kjøpe, pusse opp og forhåpentligvis realisere boligdrømmen til deltagerne.

– Dette er et program ingen har laget før, med mye trykk og spenning, glede og sorg. Vi kjøper oppussingsobjekter i et varierende boligmarked, og vi konkurrere ikke bare med vanlige folk, men også med investorer. Seerne følger alt fra budrunder, vannlekkasjer man ikke har forutsett og alt frem til en ferdigstilt bolig, sier Amlie.

Vi gleder oss til å følge med, og så gjenstår det bare å se: Klarer ekspertene å treffe ønskene til deltakerne, og vil de like sine nye hjem?

'Boligkjøp i blinde' har premiere på Viaplay torsdag 13. april.

Boligkjøp i blinde

I serien får deltagerne kun sette tre krav før de signerer en fullmakt.

© Viaplay