Dette er årets sofatrender

Sofaen regnes ofte som et klassisk møbel som dikterer retningen til resten av interiøret. Sofaen kan fungere som en forlengelse av din personlighet og personlige interiørstil. Men sofaen er også et viktig trendobjekt som kan gi interiøret og stuen et realt løft. Les med videre for å lære om årets sofatrender og for å finne din personlige favorittsofa.

Modulsofaen Alfred er en sofa med et rundt og klassisk formspråk med enkle detaljer og karaktergivende knapper i ryggpartiet.

Sofaen: ditt viktigste møbel

Det er få møbler som spiller like stor rolle som sofaen. Sofaen står ofte som fokuset i stuen og kan ha stor innvirkning på resten av interiøret, atmosfæren og fornemmelsen i rommet. En sofa er ofte også en av de største interiørmessige investeringene du kan gjøre i hjemmet, og derfor er det viktig å velge en av god kvalitet som du kan verne om i mange år. SOFACOMPANY er et dansk møbelselskap som designer, produserer og selger kvalitetsrike sofaer, skapt til å vare i en årrekke. SOFACOMPANY har også et dedikert designteam som produserer sofaer basert på en designfilosofi som verdsetter individualitet, holdbarhet, komfort, funksjonalitet - og kjærlighet for tradisjonelt håndverk.

Trend og designarv i skjønn forening

SOFACOMPANY er et selskap med en tydelig visjon og en sterk designarv. Line Nevers Krabbenhøft, sjefsdesigner i SOFACOMPANY, forteller at merket alltid har vært opptatt av å skape tidløs design som ikke bare ser fantastisk ut, men som også er estetisk bærekraftig med lang levetid. SOFACOMPANY’s nye kolleksjon er bygget på selskapets designprinsipper, men inneholder sofaer som følger trendbildet og årets sofatrender.

Synk ned i årets lave, dype og myyyyyke sofaer

I år er det tre store trender som gjelder, nemlig lave og dype sofaer, fleksible modulløsninger og flotte detaljer i krom.

Favorittsofaen Daphne er en lav og dyp sofa som er skapt for avslapning og komfort, og som består av flere deler du kan sette sammen på ulike måter, så du kan endre sofaens form og størrelse etter behov. Sofaen har lave armlener og ultramyke seter, et designknep som er et nikk til den populære loungestilen. I tillegg er sofaens tekstil laget av mellom 50% og 70% resirkulert polyester, et materiale som er praktisk på møbler på grunn av dets slitesterke overflate og lette vedlikehold.

Daphne er en sofa som ikke bare ser fantastisk ut, men som også er estetisk bærekraftig med lang levetid.

Sofaen Leonora er en lav, dyp og luksuriøs sofa med ultramyk komfort, noe som gjør den til den perfekte loungesofa. Sofaens lave struktur og de store armlenene inviterer til total avkobling og lar deg glemme alt om hverdagen. Stoffet på sofaen er laget av 50% og 100% resirkulert polyester og sørger for lett vedlikehold og høy slitestyrke.

Leonora er en komfortable klassiker med en tvist

Ser du etter en sofa som skal ta hedersplassen i stuen, er prisvinnende Paula sofaen for deg. Paula er rund, myk og med buede former, og designet med årets trender i bakhodet. Sofaens myke linjer kombinert med det voluminøse uttrykket gir Paula en avslappende lounge-følelse.

Paula er rund, myk og med buede former, og designet med årets trender i bakhodet.

Tenk praktisk, allsidig og tidløst

En modulsofa er ikke bare trendy, den er også praktisk, allsidig og stilren. Modulsofaen Alfred er en sofa med et rundt og klassisk formspråk med enkle detaljer og karaktergivende knapper i ryggpartiet. Sofaen er allsidig og passer inn i forskjellige interiørstiler og til forskjellige personligheter, og dens fleksible løsning gjør Alfred til den perfekte sofa for både store og små hjem. I tillegg har den innvendige trerammen livstidsgaranti, og SOFACOMPANY bruker kun HR-skum og nozag-fjærer som gjør sofaen komfortabel og langtidsholdbar.

Industrielt og eksklusivt med krom

Er du en som ser etter en sofa med personlighet, er sofaen Gloria noe for deg. Gloria er en sofa med et industrielt uttrykk og masse personlighet. Kontrasten mellom det myke loungeuttrykket og sofaens forkrommede base på sidene gir et eksklusivt og unikt design som vil gi enhver stue et løft.

Sofaen Ernest har et arkitektonisk uttrykk som gjør den både vakker og enkel. Også her er kontrastene elementære, og samspillet mellom de myke, dupe putene og de buede bena i krom gjør sofaen til en showstopper. I tillegg er sofaen praktisk, stoffet til Ernest kan nemlig tas av og enten vaskes eller skiftes ut. Du kan bestille et nytt sofatrekk på Design Selv og på den måten gi sofaen - og stuen - en oppdatering.

Ernest er en klassisk sofa med en moderne tvist.

Finn drømmesofaen

Å finne den helt riktige sofaen kan være både vanskelig og tidskrevende. Ved å besøke et av SOFACOMPANY’s 6 showroom kan du få faglig veiledning og hjelp til å finne den helt riktige sofaen til ditt behov og din interiørstil. Du har også muligheten til å klikke hjem 5 gratis tekstilprøver, så du kan se og kjenne på tekstilene hjemme før du bestemmer deg.

Les mer om årets sofa-favoritter hos SOFACOMPANY her.