Norges lekreste bad 2017 – første finalist!

Konkurransen om Norges lekreste bad er godt i gang, og her kan du la deg inspirere av første ukesvinner!

Denne høsten er vi på utkikk etter Norges aller lekreste bad, og her er første finalist i konkurransen!

Instagram: @lottes_hus

Grethe Johannessen har deltatt i konkurransen med flere bilder av det lekre badet sitt. Legg merke til de mønstrede flisene, plantene og detaljene!

Instagram: @lottes_hus

Sjekk ut hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare på Instagram for å la deg inspirere av flere flotte bad, og bli gjerne med i konkurransen! Det er absolutt ikke for sent å delta, for vi skal nemlig kåre 3 ukesvinnere til. Det er kanskje deg, eller noen du kjenner som fortjener å vinne denne tittelen?

Alt du trenger å gjøre er å poste et bilde på Instagram med #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare (og husk at profilen din må være offentlig i konkurranseperioden).

Dette kan du vinne:

Alle ukesvinnerne får et gavekort fra Ting.no pålydende 4.000 kr.

Når det til slutt står igjen fire finalister, vil juryen kåre én hovedvinner blant dem, som i tillegg til gavekortet får et 2 siders oppslag i BoligPluss-magasinet + en artikkel på nett hvor badet presenteres.

Juryen består av Naturelle og Stylista-bloggerne Eirin Kristiansen og Annette Haga.

Luksus til en god pris

Naturelle Care relanserte før sommeren hele dusjserien med nytt design, og tilbyr norske forbrukere premium-såper av samme kvalitet som finnes i interiørbutikker - men til en mye hyggeligere pris i dagligvaren. Alle duftene baseres på 100% rene, naturlige oljer som gir velvære og pleie!

Naturelle Care består av både håndsåper og dusjsåper, og finnes i de deilige duftene Argan Care, Verbena Care og Olive Care!

Naturelle Care er dessuten under stadig utvikling og lanserer nye duftformuleringer minst én gang i året. Oljene er pleiende og milde for huden, og gir en deilig følelse av luksus. Du finner produktene i en butikk nær deg!