Norges lekreste bad 2017 – første finalist!

Konkurransen om Norges lekreste bad er godt i gang, og her kan du la deg inspirere av første ukesvinner!

6. oktober 2017 av Bonnier Creative Studio

Denne høsten er vi på utkikk etter Norges aller lekreste bad, og her er første finalist i konkurransen!

Instagram: @lottes_hus

Grethe Johannessen har deltatt i konkurransen med flere bilder av det lekre badet sitt. Legg merke til de mønstrede flisene, plantene og detaljene! 

Instagram: @lottes_hus

Sjekk ut hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare på Instagram for å la deg inspirere av flere flotte bad, og bli gjerne med i konkurransen! Det er absolutt ikke for sent å delta, for vi skal nemlig kåre 3 ukesvinnere til. Det er kanskje deg, eller noen du kjenner som fortjener å vinne denne tittelen? 

Alt du trenger å gjøre er å poste et bilde på Instagram med #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare (og husk at profilen din må være offentlig i konkurranseperioden).

Dette kan du vinne:

Alle ukesvinnerne får et gavekort fra Ting.no pålydende 4.000 kr.

Når det til slutt står igjen fire finalister, vil juryen kåre én hovedvinner blant dem, som i tillegg til gavekortet får et 2 siders oppslag i BoligPluss-magasinet + en artikkel på nett hvor badet presenteres.

Juryen består av Naturelle og Stylista-bloggerne Eirin Kristiansen og Annette Haga.

Luksus til en god pris

Naturelle Care relanserte før sommeren hele dusjserien med nytt design, og tilbyr norske forbrukere premium-såper av samme kvalitet som finnes i interiørbutikker - men til en mye hyggeligere pris i dagligvaren. Alle duftene baseres på 100% rene, naturlige oljer som gir velvære og pleie! 

Naturelle Care består av både håndsåper og dusjsåper, og finnes i de deilige duftene Argan Care, Verbena Care og Olive Care! 

Naturelle Care er dessuten under stadig utvikling og lanserer nye duftformuleringer minst én gang i året. Oljene er pleiende og milde for huden, og gir en deilig følelse av luksus. Du finner produktene i en butikk nær deg!

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...