Konkurranse: Har du Norges lekreste bad?

Vi kårer Norges lekreste bad i samarbeid med Naturelle, og det er det kanskje du som har? Meld deg på her, så kan du vinne fantastiske premier!

Denne høsten er vi på utkikk etter Norges aller lekreste bad! Det er kanskje deg, eller noen du kjenner som fortjener å vinne denne tittelen?

Konkurransen foregår på Instagram og det er bare å knipse et bilde av badet ditt for å delta.

Følg med på hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare fremover, for å bli inspirert av alle de flotte badene rundt om i landet vårt!

Dette kan du vinne:

De kommende ukene blir det kåret én finalist hver uke, som vinner et gavekort fra Ting.no pålydende 4.000 kr.

Når det til slutt står igjen fire finalister, vil juryen kåre én hovedvinner blant dem, som i tillegg til gavekortet får et 2 siders oppslag i BoligPluss-magasinet + en artikkel på nett hvor badet presenteres.

Juryen består av Naturelle og Stylista-bloggerne Eirin Kristiansen og Annette Haga.

Slik deltar du i konkurransen:

Legg ut et bilde på Instagram av badet ditt med hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare, så er du automatisk med i konkurransen!

Du velger selv om du vil fremheve noen detaljer du er spesielt fornøyd med, eller om det er selve helheten du vil vise. Det er også lov å reposte gamle bilder du har tatt tidligere, og ingen regler på hvor mange ganger du kan delta.

PS: Husk at du må ha en offentlig profil gjennom konkurranseperioden!

Konkurransen er i samarbeid med Naturelle Care, som i mai 2017 relanserte hele dusjserien med nytt design. Alle duftene baseres på 100% rene, naturlige oljer som gir velvære og pleie.

Og det beste av alt? Du finner dem i dagligvaren – til en mye hyggeligere pris enn andre såper i samme premium-kategori.

Det nye designet til Naturelle Care kombinerer forbrukervennlighet med luksus, og kommer både i håndsåpe og dusjsåpe.

Produktene er ikke bare gode, men ser også flotte ut på badet, slik at du kommer både til å elske å bruke dem – i tillegg til å se på dem.

Finn din favoritt blant de ulike duftene: Argan Care, Verbena Care og Olive Care!