5 steder du kan finne ny inspirasjon til innredningen

Noen ganger må du bare ha noe nytt til hjemmet, ikke sant? Men hvor finner du inspirasjon til interiør? Ett forslag er appen Wype, som inneholder landets beste boligmagasiner.

© Foto: Thomas Dahl

Det er mange steder å søke hvis du ønsker å finne inspirasjon til fornyelse av hjemmet. Både fysiske og mer digitale. Vi har samlet fem nedenfor.

1. Instagram

Instagram er også et av de mest brukte stedene for å finne inspirasjon til hjemmet. Her kan du følge både bolig- og designmerker og inspirerende private profiler som deler sine interiørtips. Du kan også søke direkte på hashtags, søk for eksempel på #nyttkjøkken eller #bad.

© Foto Anitta Behrendt og Pinterest

2. Pinterest

Søkemotoren Pinterest er Guds gave til interiør-interesserte personer. Her finnes det milliarder av bilder – eller pins, som de heter – å gå på oppdagelsesferd i, og du kan søke etter akkurat det du drømmer om å fornye i hjemmet. Det smarte er at du kan lage dine egne tavler, så når du ser noe som inspirerer deg, lagrer du det bare på tavlen, og til slutt har du et fint humørbrett fullt av inspirasjon.

3. Hoteller og restauranter

Hoteller og restauranter går alltid all in for en bestemt stil. Om det er de romantiske og lyse badehotellene eller de eksklusive designhotellene du finner inspirasjon i, avhenger helt av hva du liker. Du kan besøke hotellene fysisk, følge dem på sosiale medier eller sjekke hjemmesidene deres for inspirasjon.

4. Bolig og designbutikker

I designbutikker finner du nytt interiør til innredningen, og blir dermed inspirert av å gå rundt blant alle de fine tingene. Også butikkenes bruk av ulikt tilbehør eller hele oppsett med møbler og lignende kan kanskje gi deg en idé som du kan bruke hjemme. Og så er det at man bare skal ut og bli inspirert, en unnskyldning for å gå i butikker.

5. Landets ledende boligmagasiner via Wype

Boligmagasiner har alltid vært et fint sted å finne inspirasjon på, og i stedet for at du skal begrenses av det ene magasinet du kanskje har lyst til å kjøpe, eller den ene stilen som er fremtredende i ett boligmagasin, er det lurt å abonnere på magasin-appen Wype. Her finner du titler som BO BEDRE, Boligmagasinet og Gjør det selv, slik at du kan bruke timer på å bli inspirert til å fornye hjemmet.

Tips! Få full tilgang til mer enn 500 publikasjoner fra populære magasiner. Prøv Wype i 2 måneder for 0 kr.