Ta vare på klærne dine

Fem fordeler med å dampe klær.

Det o store klesvask-ritualet blir dessverre ikke gjort av seg selv. Selve vasken tar jo vaskemaskinen seg av, men tørking og stryking blir gjerne overlatt til menneskelige hender. Men her kommer et tips for å både tørke, dampe og stelle klærne til perfeksjon - nemlig en egen maskin som tar seg av alt dette. Klærne blir ikke bare rene og pene - både kvalitet og farger blir godt ivaretatt, damp er nemlig mer skånsomt enn et vanlig vaskeprogram.

LG Styler er et dampskap som er perfekt for å friske opp klær som ikke er skitne, eller for plagg som vanligvis krever spesiell behandling på renseri. Dampskapet ble til og med kåret til “Årets hvitevare 2017/2018” av Fagbladet Elektronikkbransjen i november i fjor.

Ved hjelp av damp tar LG Styler seg av kostymer, bluser, kjoler og andre plagg, og fjerner eventuell dårlige lukt. Dampen, i kombinasjon med vibrasjoner, glatter også ut rynker og gjør at du slipper stryking av for eksempel skjorter. Endelig er det slutt på “heng skjorten på badet mens du dusjer i glovarmt vann”-trikset!

Fem fordeler med å dampe klær

Klærne ser mer velstelte ut

Uansett om du damper dresser, kjoler eller gensere med knapper, vil klærne se mer velstelte ut. Et dampskap er ekstra skånsomt mot favorittklærne dine, og både farger og stoff vil holde seg fint.

Ingen rynker og krøller

Spesielt bluser og bukser i tynne, fine stoff har en tendens til å krølle seg og se rynkete ut etter vask. LG Styler er ideell for å lage presis buksepress og reduserer krøller, slik at du alltid er klar til både jobb og fest i pent tøy.

Bedre hygiene og fritt for allergi

Steam er også sunt både for deg og klærne. Damp kan brukes på alt - også sengetøy, treningsklær og kosedyr. Fordelen med damp er at det er ekstra hygienisk, og sliter store eller små med allergi kan dette være en stor fordel. LG Styler fjerner allergener som setter seg fast i tekstiler og gjenstander som ellers er vanskelige å få bort. Med funksjonen TrueSteam, som består av 100% vann, fjernes 99,9% allergener som har vært i klærne, som midd, støv, pollen og bakterier.

Forsiktig tørking

Tørketrommel er ikke alltid en god idé - spesielt ikke på kasjmirgensere og andre sarte, fine tekstiler. Med LG Styler blir klærne tørket langsomt og på en skånsom måte, slik at du kan være sikker på at ingenting krymper eller blir ødelagt.

Bra for deg - bra for miljøet

Et dampskap behandler ikke bare klærne dine bra, det er også en miljøvennlig måte å friske opp tøyet ditt på. Dampskap bruker nemlig mye mindre vann enn et vanlig vaskeprogram. Dersom klærne dine ikke er skikkelig skitne, trenger man ikke alltid å vaske de i maskin - en runde i dampskapet holder i massevis. LG Styler har en vannbeholder i bunnen av skapet som man enkelt fyller opp selv. Skapet trenger derfor ingen avansert tilkobling og kan plasseres hvor som helst.

Les mer om LG Styler her.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for LG.