Bordkort til konfirmasjon: 11 måter å lage fine og kreative bordkort

Sett et personlige preg på bordet ved å lage personlige og hjemmelagde bordkort til konfirmasjonen. Hent inspirasjon her til 11 måter å pynte bordkort til konfirmasjon på.

Dekk med fine bordkort til konfirmasjon

Konfirmasjonssesongen er straks rundt hjørnet. Er du en av de som planlegger konfirmasjon og ønsker å gjøre det lille ekstra når det kommer til pynt? Da er du kommet til rett sted. Borddekkingen kan nemlig løftes til nye høyder ved å legge en liten innsats i bordkortene til konfirmasjonen.

Vakre og kreative bordkort er en fin måte å vise at du har gjort en innsats for å gi gjestene dine en god opplevelse. Det trenger absolutt ikke gjøres vanskelig, og mange bordkort krever minimalt med materialer og innsats.

Du kan skape en romantisk, festlig eller stilig atmosfære ved å bruke litt kreativitet. Og hvis du vil hjelpes litt på veien gir vi deg 11 ideer til borkort til konfirmasjonen som setter et personlig preg på bordet.

1. Bordkort på snor

bordkort til konfirmasjon blomst

En fin måte å pynte bordkort til konfirmasjon på er å feste navnelappen på servietten med litt hyssing og en blomst.

© Getty Images

Dette er en enkel, men nydelig måte å lage bordkort til konfirmasjonen på. Velg servietter, hyssing, blomst og navnelapp i farger som står til stil med det som ellers skal være i konfirmasjonslokalet.

2. Bordkort fra naturen

Gå til innkjøp av en tykk hvit eller gull tusj og let i naturen etter noen fine blader som kan fungere som bordkort i konfirmasjonen. Enklere og billigere blir det ikke!

3. Konfirmasjonsbordkort av tre

Det finnes flere måter å inkludere naturen i borddekkingen til konfirmasjonen, og bordkortene er intet unntak. Se bare hvor fint det blir å skrive navnet til gjestene på en fint stykke tre.

4. Bordkort på glass

Et alternativt bordkort til konfirmasjonen er å lage et slikt bordkort som sitter rundt glasset.

5. Personlige bordkort til konfirmasjonen

Er du typen som liker å virkelig legge tid og innsats i å gjøre det lille ekstra - print ut bilder av konfirmanten og skriv navnet til gjestene på bildet. Det kan enten være bilder av gjesten og konfirmanten, eller bare bilder med motiver som betyr mye for konfirmanten. Snakk om geniale bordkort til konfirmasjonen.

6. Spiselige bordkort til konfirmasjonen

Det meste som smaker søtt og er spiselig blir sjeldent tatt dårlig i mot på fester - og denne tankegangen gjelder når man skal lage bordkort til konfirmasjonen.

7. Enkle og lekre bordkort

Når alt fra lokale, mat og bord skal pyntes og gjøres klart til konfirmasjon er det ikke sikkert man har tid eller overskudd til å legge den største innsatsen i å lage kreative bordkort. Da kan denne ideen være en fin løsning, de er superenkle og kjappe å lage!

8. Sommerlige bordkort

Ved å legge til litt blomster som en del av bordkortene på konfirmasjonen kan det gjøre en stor forskjell på bordet.

9. DIY-bordkort med glitter

La deg inspirere av DIYs fra høytider, for eksempel disse glitter-bordkortene laget til nyttårsaften. De er like fine å lage til konfirmasjonen som til nyttår!

10. Bordkort på steiner

Steiner i alle former, farger og størrelser beviser at de kan fungere som DIY bordkort til konfirmasjonen. Bare se hvor vakkert resultatet kan bli!

11. Elegante bordkort til konfirmasjonen

Lag både bordkort og menyen i samme stil og dekorer med fine fargenyanser. Mulighetene er mange når man skal bruke kreativiteten til å lage bordkort til konfirmasjonen.

Les også: 5 vakre tepper du kan lage selv