Disse plantene holder edderkoppene unna

Unngå edderkopper hjemme med et veldig enkelt triks: Planter! Les videre og finn ut hvilke tre planter som skremmer edderkoppene vekk.

© iStock

Unngå edderkopper i hjemmet

Mange mennesker kjenner igjen følelsen av å plutselig se en stor edderkopp på veggen - og da er det bare å ta frem støvsugeren! Men ville det ikke være godt å unngå disse situasjonene, og på en naturlig måte? Det kan du gjøre ved hjelp av disse tre plantene, som skremmer edderkoppene vekk helt naturlig.

© iStock

Sitrustrær

Edderkopper er ikke særlig begeistret for lukten av sitrusfrukter, og derfor velger noen å spraye hjemmet sitt med ulike sitrus-dufter som sitron og appelsin. Men det er andre måter som ikke inneholder kjemikalier, og holder edderkoppene utenfor hjemmet ditt.

Hvis du har et sitrustre kan du ta en frukt fra treet og gni skallet på vinduskarmer og døråpninger. Dette trikset kan hjelpe deg med å holde de åttebenede krypene borte fra hjemmet ditt - og andre insekter.

© iStock

Morbærtrær

Morbær inneholder noen stoffer som vil holde de små krypene unna. Derfor kan det være en god ide å dyrke dette treet i store potter og plassere dem på de stedene du ønsker å unngå edderkopper og andre insekter.

© iStock

Poleimynte

Før i tiden ble en poleimynte brukt som en legeplante, og nå kan den også brukes for å holde edderkopper vekk. Sett en liten krukke med poleimynte i vinduskarmen og la den skremme bort de edderkoppene som vil inn i huset ditt.

Kilde: Hunker