10 ideer som lyser opp sommernatten

Gjør sommernatten magisk med stemningsfullt lys! Her er 10 dekorative ideer som er enkle å få til selv!

© Produsentene
© Produsenten

Nyt sommerkvelden med sand mellom tærne. Levende lys gjør stemningen enda mer magisk! Lyslykter av flasker kan du lage selv, disse er fra House Doctor.

© Produsenten

Små lyslykter i glass skaper stemning over spisebordet! Her anbefaler vi å bruke batteridrevet lys for sikkerhetsskyld. Disse er fra H&M Home.

Lys opp et blomsterbad med stearinlys! Foe en effekt! Ekstra fint er det om du bruker blomster fra din egen hage! Her får du 6 tips til hvordan du kan gjøre det både frodig og koselig på terrassen.

En pall kan brukes til å henge planter og lys på veggen. Denne passer kanskje ekstra godt på en terrasse eller en liten balkong. Her får du flere tips til smart innredning på en liten balkong!

Med litt fingerferdighet, noen Norgesglass, en solid tråd og en planke kan du gå på ditt neste DIY-prosjekt. For blir du inspirert av DIY, lar du seg definitivt inspirere av Gabriella som fyller hjemmet sitt med kule løsninger hun lager selv.

En parasoll som tak med en lysende stjernehimmel under gjør sommerfesten uforglemmelig. Trenger du flere stemningsfulle ideer til sommerfesten, så får du 9 ideer som garanterer dans til soloppgang!