8 podcaster til deg som elsker innredning

Ønsker du å lære mer om innredning, få noen gode hagetips eller få inspirasjon til nye oppussingsprosjekter? Da bør du sjekke ut en av disse podcastene

podcaster om interiør og innredning
© Getty Images

Podcaster har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er et godt alternativ til radio og perfekt å ha i bakgrunnen når man jobber på diverse prosjekter eller om man bare ønsker seg underholdning.

Det finnes podcaster om alt mellom himmel og jord så her er det gode muligheter for både å lære mer og bli underholdt.

True-crime og samtalepodcaster er to særlig populære podcastsjangre, og i sistnevnte kategori kan man finne en rekke bolig- og interiørpodcaster.

Det kan lyde paradoksalt at et medium som baserer seg utelukkende på lyd, og dermed er alt annet enn visuelt, er inspirerende når det kommer til innredning og interiør. Men den gang ei! Flere podcaster klarer nettopp å skape inspirerende og engasjerende innhold uten bilder.

Nedenfor gir vi deg 8 gode podcaster innenfor interiør og innredning. Podcastene dekker alt fra oppussing, tips og triks til hage og hjem, minimalistisk livsstil med mer.

NB Flere av podcastene er på engelsk, men ikke la deg skremme av det - de er enkle å forstå og er generelt veldig gode.

podcaster om interiør og innredning
© The Great Indoors

1. The Great Indoors

Til deg som...

... søker konkrete, håndfaste tips og triks til innredning, en oppdatering på de nyeste trendene, intervjuer med forskjellige interiørpersonligheter - og ikke minst godt humør.

Bak denne podcasten står tv-vert og designer Sophie Robinson og den bestselgende forfatteren Kate Watson-Smyth. Sistnevnte står bak flere bestselgere om bolig og innredning, og sammen har de solid kompetanse innenfor bolig og interiør. Podcasten er veldig populær i hjemlandet England, og har en stor lytterskare - og det med god grunn. Begge verter er dyktige til å forklare hvorfor og hvordan innredning henger sammen, og ikke kun hva man skal gjøre.

Les mer, og hør podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© At Home With...

2. At Home With...

Til deg som...

... liker avslappede, hyggelige samtaler framfor intervju, og vil ha høre om kjente personers hus.

I denne podcasten mestrer Lily Pebbles og Anna Newton kunsten å skape en avslappet og hyggelig samtale med bloggere, skuespillere og andre kule personligheter om hjemmet deres.

Les mer og hør podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© Moderne Media

3. Interiørpodden

Til deg som...

... vil ha en allsidig podcast som tar for seg alt innenfor interiør, hus og hjem. Podcasten er på norsk.

Bak denne podcasten finner du interiørdesigneren Christina Skjevik som hver uke stiller opp med både gode tips og ulike gjester. Interiørpodden tar for seg alt innenfor interiør - så her har du en bred vifte av episoder og teamer å velge fra.

Les mer og hør podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© Epic Gardening Daily Tips & Advice

4. Epic Gardening

Til deg som...

... foretrekker korte episoder, men fortsatt vil ha konkrete tips til hagen

Hvordan dyrker man ingefær innendørs? Hvilke frø passer på balkongen? Hvordan kan ugress brukes i matlagingen? Alt dette og mere til får du svaret på i denne podcasten.

Epic Gardening er en litt utypisk podcast. Der de fleste podcaster har episoder som typisk varer en halv time, varer episodene i denne kun fire til ti minutter. Du trenger derfor ikke sette av så mye tid for ditt daglige hagetips.

Les mer om podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© The Minimalists

5. The Minimalists Podcast

Til deg som..

... vil lære mer om minimalisme både i innredning og livet som sådan.

Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodemus' podcast fokuserer ikke kun på minimalisme i innredningen, men hvordan du generelt kan leve et meningsfylt liv med lite ting.

Les mer om podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© Vrang Produksjon

6. Oppussingspodden

Til deg som...

... vil lære mer om oppussing og hvordan man lykkes med det. Podcasten er på norsk.

Mira Kahn får i Oppussingspodden besøk av en rekke eksperter som lærer deg alt du trenger å vite om oppussing, samt tips og triks for å lykkes med oppussingen. Podcasten tar for seg forskjellige temaer i hver episode, og her kan du plukke opp tips for både store og små prosjekter.

Les mer om podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© Young House Love

7. Young House Love Has A Podcast

Til deg som...

...vil høre mer om gode DIY-ideer, renoverings- og oppussingprosesser, flytting og salg av hus.

Bak podcasten står paret Sherry og John som har pusset opp intet mindre enn fem hus. De har derfor førstehånds erfaring innen for oppussing og DIY. Det er publisert godt over 170 episoder av podcasten, og den dekker derfor en rekke forskjellige emner. Hver episode varer rundt 40 minutter, og Paret har også en blogg hvor du kan se bilder av de mange DIY-prosjektene deres.

Les mer om podcasten her.

podcaster om interiør og innredning
© The Royal Horticultural Society

8. RHS Gardening Podcast

Til deg som...

...ønsker å lære om de nyeste hagetrendene, samt tips og triks til hagen.

Bak denne podcasten står "The Royal Horticultural Society", som er Storbritannias ledende veldighetsorganisasjon innenfor hagearbeid. Denne organisasjonen står blant annet for flere kjente hageutstillinger gjennom året.

Denne podcasten har intet mindre enn 200 episoder tilgjengelig, så her kan man boltre seg i mange gode hagetips. Trenger du inspirasjon til hagen er derfor denne podcasten noe for deg!

Les mer om podcasten her.