Dette må være Norges flotteste (og mest budsjettvennlige) forvandling av en campingvogn

Birgitte har brukt så lite tid og penger som mulig. Men det er nesten ikke til å tro når man ser det fantastiske resultatet.

Oppussing av gammel campingvogn
© campingvogn_redesign

Birgitte er vokst opp med campinglivet, og har fantastiske minner fra det!

© campingvogn_redesign

"Man har det bedre i vakre omgivelser"

Helt siden Birgitte og mannen fikk sitt første barn har de leid en campingvogn i sommerferiene, og da de i februar fikk muligheten til å kjøpe en eldre vogn til skikkelig vennepris, slo de til!

Siden Birgitte den gang var på sitt mest gravide med tredjemann var dagene stort sett forbeholdt sofaen, og ideen begynte å spire - kanskje hun kunne pusse opp vogna?

Hun er muligens litt over gjennomsnittet interiør-interessert og tror på at man har det bedre i vakre omgivelser, så tanken på å bo i en lys vogn fristet.

Det ble hennes nye hobby å søke opp inspirasjon, og planlegge hvordan vogna skulle se ut, og da de fikk vogna i midten av juni gikk hun straks igang med å male!

Målet var å pusse opp ved å bruke så lite tid og penger som mulig, siden vogna er ganske gammel. Så det var enten totalrenovering eller enkel oppussing, og siden livet allerede er ganske hektisk med tre små, så landet hun kjapt på enkel oppussing!

Se de imponerende før og etter bildene.

© campingvogn_redesign

Birgitte brukte maling de allerede hadde etter forrige hus-oppussing, og interiør fra hjemmet. Noe nytt og noe selvlaget har det også blitt.

Hun startet renoveringen med ett lags grunning, og to lag med maling.

I barneavdelingen har Birgitte malt med fargen «treasure» fra Jotun Lady.

© campingvogn_redesign

Sofaen har Birgitte trukket om på enklest mulig vis ved hjelp av linduker hun hadde liggende og sikkerhetsnåler.

Den nydelige lampen har hun laget innimellom slagene med makrame-garn!

Stuedelen i campingvogna er malt i «kokos» fra Jotun Lady

© campingvogn_redesign

Microbølgeovnen på kjøkkenet fulgte ikke med, så det hulrommet fylte Birgitte med kurver, som er kjekt å ha tørrvarer og lignende i!

Kjøkkenet har fått fargen «Marrakesh» fra Jotun Lady.

Birgitte er veldig fornøyd med resultatet, og familien som til daglig bor på Solløkka i Sandefjord har vært på hele fire campingturer denne sommeren!

Hun tror helt klart de bruker vogna mer fordi den er vakker inni!

5 grunner til at Birgitte elsker campinglivet

  1. Det er en frihet å finne steder å bo overalt! Det gjør også prosessen i å finne feriedestinasjon spennende - sjekk været, og dra etter det!
  2. Det er veldig praktisk å ha kjøkken og soverom med seg på bilturen! Om man skal kjøre langt og trenger hvile, eller skal ha en liten matbit
  3. Man får masse kvalitetstid med de man bor i vogna med! Så lønner det seg også å like de man reiser med. Ungene til Birgitte sover bedre i vogna enn hjemme - kanskje er det fordi vi alle sover i samme rom?
  4. Campingplasser er veldig ofte godt tilrettelagt for barnefamilier, med do og dusj-fasiliteter, lekeplasser, lekekompiser osv!
  5. Man får en helt egen ro på camping, litt nærmere på naturen på et vis! Tiden og tempoet går litt saktere. Det er også god egentid til og fra oppvask, dobesøk eller etter en dusj

Du kan se flere bilder av den fine campingvogna på Birgittes Instagramprofil @campingvogn_redesign